15 jaar Cable Tech-Groep

15 jaar Cable Tech-Groep

Hoera! 1 oktober was CT-Groep jarig: 15 jaar! Een mooie mijlpaal die we natuurlijk even hebben gevierd met een lekker stuk gebak. Hoogtepunten uit deze 15 jaar zijn te lezen onderaan bij ‘over ons’ in de tijdlijn waar we nog veel moois aan toe willen voegen.

Na de zonnige zomer stoomden we gelijk door met wat grote projecten die op stapel stonden:

Bij een opdrachtgever die ook al zo’n 15 jaar meegaat, startte de verbouwing van acht verdiepingen in hun kantoorpand in Rotterdam: vele meters bekabeling die we moeten aan-/verleggen. Niet alleen voor de werkplekken, maar ook voor audio-/video-installaties en de toegangscontrole. Daar zijn we tot ruim in het nieuwe jaar wel zoet mee…

Een onderwijsgroep in de regio vroeg ons op diverse locaties hun netwerkbekabeling aan te passen en uit te breiden om zo een nieuw, toekomstbestendig draadloos netwerk (WLAN) te creëren. Ter verkleining van de overlast werken onze monteurs verschoven uren zodat de leerlingen zoveel mogelijk ongestoord de lessen kunnen volgen.

’n Oogje in het zeil houden op plaatsen waar u niet (continu) kunt zijn, dat doet u met IP-camera’s (netwerkcamera’s). Wij installeren ze regelmatig, momenteel zelfs op twee projecten tegelijk: in Delft en Den Haag. Met deze camera’s kunt u (en uw alarmcentrale) overal de beelden bekijken en alles goed in de gaten houden. De mogelijkheden zijn legio, wij adviseren u graag!