Bekabeling

Supersnelle glasvezelverbindingen

Supersnelle glasvezelverbindingen zijn flink in opmars. Hoge snelheden voor data-, audio- en videoapplicaties zijn onmisbaar voor gebruikers in de moderne wereld. Met de aanpak van CT-Groep bent u verzekerd van een snel en storingsvrij glasvezelnetwerk. Of het nu gaat om een kantoorruimte of industriële omgeving, onze deskundige engineers monteren, testen en lassen glasvezelkabels op de juiste manier. Zo kunt u altijd en overal supersnel communiceren.

Onafhankelijke partner automatiseringssystemen

Keuzevrijheid en kwaliteit zijn een groot goed. Met onze persoonlijke en merkonafhankelijke aanpak leveren wij automatiseringssystemen die aansluiten op uw wensen en situatie. Ook voor het plaatsen van outlet randapparatuur zijn wij een onafhankelijke partner.

Service op alle type bekabeling

CT-Groep levert service op alle type bekabeling. Of het nu gaat om het afmonteren, testen of lassen van glasvezel, koper of andere type kabels, kwaliteit staat bij ons voorop. Onze specialisten hebben de juiste kennis en kunde in huis. UTP, FTP en S/FTP kabels zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: CAT5e, CAT6, CAT6a en CAT7. Hoe nieuwer (hoger) de categorie, hoe sneller de kabel. Daarnaast zijn er verschillen in bandbreedte en opbouw (afscherming). Wilt u weten welke kabel voor u de juiste is? CT-Groep informeert u graag over de mogelijkheden. Bel of maak een afspraak: telefoonnummer: 31[0]180 593 774
  • service op alle type bekabeling
  • merk- en leverancieronafhankelijk

Gecertificeerde netwerkbekabeling

CT-Groep levert gecertificeerde netwerkbekabeling met een garantie oplopend van 25 tot 30 jaar voor Categorie 7, Categorie 6a en Categorie 6 netwerken. In de industrie liggen de eisen voor betrouwbaarheid hoog. Dat geldt ook voor de offshore waar veiligheid op nummer één staat. CT-groep levert maatwerk in netwerkbekabeling voor elke branche. Zo voldoet uw netwerk in elke omgeving aan alle eisen.

Onze andere diensten