Cloud

Automatiseringssystemen voor bedrijven

Staat u voor de keuze van een nieuw automatiseringssysteem op kantoor of zoekt u een oplossing voor het opzetten van een radioverbinding? CT-Groep ontwerpt en integreert systemen die aansluiten bij uw wensen en werkomgeving. Of het nu gaat om een oplossing in de cloud of camerabeveiliging op een schip, onze specialisten staan klaar om u te ontzorgen. Onze aanpak is persoonlijk, flexibel en deskundig. Zo zijn uw automatiseringsprojecten snel en vakkundig gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina systeembeheer.

Camerabeveiliging

Kiest u voor de installatie van een IP camerasysteem of een Analoge bewakingscamera? Beide soorten camerasystemen hebben hun voor- en nadelen. Het gaat erom dat de goede camera op de juiste plek wordt gebruikt. Onze specialisten zijn goed bekend met IP-technologie. Zij weten wat de mogelijkheden zijn van wireless oplossingen en adviseren u graag.

CT-Groep ontzorgt haar klanten door een persoonlijke aanpak. Onze specialisten helpen u met maken van een weloverwogen keuze. Bel of maak een afspraak: 31[0]180 593 774

Hosted Telefonie – RoutIT

Heeft u problemen met uw huidige telefonie omgeving of wilt u overstappen naar een Hosted oplossing dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn partner van RoutIT en leveren via hun KPNEEN en HIP oplossingen. Neem contact op voor een passend advies. Of lees de pagina Hosted telefonie voor meer informatie.

Testen en meten van bestaande netwerken

Ook voor het meten en testen van uw bestaande netwerken, bent u bij CT-Groep aan het juiste adres. Ons Site Survey meetsysteem helpt u met het opsporen van stoorsignalen en nameten van bestaande draadloze access points. Zo bent u verzekerd van de beste positie voor het inmeten van nieuwe access points. Access points zijn de schakel tussen het computernetwerk en de mobiele apparatuur. Via deze toegangspunten maken de mobiele gebruikers draadloos verbinding met het bedrijfsnetwerk of het internet.

  • IT-oplossingen voor elke branche
  • persoonlijke aanpak

Onze andere diensten