Highlights

Zoals beloofd in ons vorige nieuwsbericht een vervolg op de genoemde werkzaamheden in Gouda: inmiddels is het nieuwe CAT6 netwerk en de server omgeving opgeleverd. Deze omgeving omvat een totaaloplossing met Windows 2016 servers, een snellere internetlijn, Windows 10 werkstations en een professionele WiFi omgeving. Om te zorgen dat de klant tijdens het bouwen en migreren van de nieuwe netwerkomgeving geen last zou ondervinden van downtime, hebben we een tweede omgeving gecreëerd die zelfstandig náást de bestaande omgeving draait. Zo blijft de klant operationeel én realiseert hij een flinke kostenbesparing! Binnenkort gaat de klant volledig over naar de nieuwe omgeving.
Naast deze werkzaamheden realiseren wij er, in opdracht van onze partner Mobicom, een KPN ÉÉN hosted telefonie omgeving, met wederom zo weinig mogelijk downtime. Oftewel, het is onze zorg dat de klant telefonisch bereikbaar blijft. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

14e opdracht Gemiva

Via onze partner QSight IT hebben wij alweer onze 14e opdracht uitgevoerd voor zorginstelling Gemiva-SVG Groep: Cat6 bekabeling aanleggen voor de nieuwe WLAN omgeving. We hebben op de betreffende locaties ook de inmeting uitgevoerd op basis waarvan we de beste posities voor de beste WiFi dekking hebben bepaald. Vervolgens zijn we gestart met de bekabelingswerkzaamheden, waarna de opdracht inclusief nameting is opgeleverd. De klant ontvangt uiteraard een uitgebreide rapportage van onze in- en nameting.