In het zonnetje

In het zonnetje

Wát een zomer was het! En nee, niet hoofdzakelijk het weer, maar vooral vanwege een rijtje leuke projecten waarvan we er een paar even in het zonnetje willen zetten:

Over de grens in Antwerpen hebben twee van onze monteurs flink geklommen: 32 windmolens zijn voorzien van glasvezelkoppelingen én ter plekke doorgemeten met de OTDR (meetinstrument). Zo kun je bepalen of de verbindingen voldoen aan de (hoge) eisen van de klant. Ook hebben we de bijbehorende prefab kabels verzorgd, zodat het afmonteren op hoogte efficiënter verliep.

Alwéér een fijne samenwerking met Ed Labots Totaalinstallaties, samen hebben we de gehele wifi omgeving van een basisschool in Rotterdam aangelegd: op deze school gaan de leerlingen speciale tablets gebruiken voor hun onderwijs. Dus de wifi moet goed zijn, punt.

Eén van onze trouwe klanten, een grote internationale vrachtvervoerder (spoor), verhuist naar een nieuw pand. En daar hadden we onze handen vol aan: het aggregaat verplaatsen, LED armaturen monteren, netwerkkabels aanleggen voor onder meer de paslezers, 400 kabels afmonteren in de patchkast, enzovoort, enzovoort. Maar samen met M. Visser Elektrotechniek hebben we de klus geklaard en is de klant helemaal ‘up and running’!

Waar u wilt, leggen wij het aan, want een nieuw, groot distributiecentrum in Dordrecht heeft nu access points in de koel- en vriescellen. Brrrrrr.

De komende periode starten we weer met verse projecten, dus hou onze website in de gaten…