Laat u even meenemen……

Laat u even meenemen……
…en stap eerst aan boord van een enorm deepwater construction vessel dat wereldwijd wordt ingezet voor allerlei bijzondere projecten. Bijvoorbeeld het leggen van pijpleidingen op grote diepte. Op het dek ziet u gelijk de enorme kranen van het schip. Kranen die uiteraard probleemloos moeten werken. Wellicht loopt u even rond, en komt u ineens onze monteurs tegen. Ze zijn druk bezig de aanleg van een redundante glasvezelbackbone infrastructuur af te ronden. Deze backbone moet ervoor zorgen dat de kranen, maar ook andere apparatuur, altijd ongestoord functioneren. Geweldig dat deze belangrijke klus aan ons is toevertrouwd!
…stap nu van boord en ga mee naar Kasteel Duivenvoorde. Een prachtig historisch gebouw met een lange geschiedenis. Wat is hier veel moois te zien en te beleven. Waar te beginnen? Tip: met hun nieuwe app, te downloaden via het nieuw aangelegde wifi glasvezelnetwerk speciaal voor bezoekers, en laat via de modernste mogelijkheden het verleden weer tot leven komen. We hebben de glasvezelverbinding aangelegd tussen het kasteel en het paviljoen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het bereik!
Glijbaan of wifi?
Het eerste dat in je opkomt bij een zwembad is waarschijnlijk de glijbaan, en niet het wifi netwerk. Maar om ervoor te zorgen dat men in het zwembad in Krimpen aan den IJssel minstens zo snel over het internet kan surfen als de snelheid waarmee je van hun glijbaan kunt glijden, gaan wij toch hun bestaande wifi netwerk even onder handen nemen. Onder deze herstelwerkzaamheden valt ook het camerasysteem, zodat u zich veilig weet en onbezorgd een frisse duik kunt nemen.
Herinnering
Let op! Als u nog gebruik maakt van ISDN: KPN stopt (gefaseerd) met deze dienst. Wees er op tijd bij en neem contact met ons op voor een beter alternatief.