Lopende projecten

Offshore
In aanvulling op de informatie over onze offshore diensten elders op de website, willen we u graag wat vertellen over een specifiek glasvezelproject dat pas is opgestart: tijdens de onderhoudsperiode van het vessel de Thialf van Heerema (zie de foto onder het kopje ‘projecten’) werken wij aan de montage van een sleepring voor de kranen. De sleepring is voorzien van een prisma, en CT Groep is verantwoordelijk voor de montage en meting van het scheepsnetwerk. Daarnaast realiseren we er t/m eind mei en later dit jaar ook een redundante MER glasvezelbackbone infrastructuur. In toekomstige nieuwsberichten volgen vast updates over dit project!

Een greep uit de lopende werkzaamheden:
– Bij Deloitte mogen we regelmatig mooie projecten uitvoeren: in 15 vestigingen door heel Nederland leveren we nu nieuwe intercomzuilen, en de aanleg van nieuwe netwerkkabels naar de bestaande intercoms.
– Op kleinere schaal leveren en installeren we bij bijvoorbeeld een woonhuis diverse IP-camera’s in en om het betreffende huis.
– Naast bovengenoemd project voor Heerema, verzorgen we de levering van glasvezel-/koperkabels en IP67 netwerkproducten voor op de Tug.
– Vanwege een storing zijn we in een meelfabriek bezig met het vervangen van de pigtails van een 12V multimode kabel.
– Voor een bedrijf dat actief is op het gebied van hygiëne gaan we bij diverse vestigingen in Nederland aan de slag met het uitbreiden van de bestaande netwerkbekabeling.
– Ter herinnering: 17 februari heeft u kunnen lezen over ons project bij een internationale ontwikkelingsorganisatie in Den Haag. In vervolg daarop voeren wij na hun verhuizing nog wat aanpassingen/uitbreidingen uit aan hun netwerk en de verlichting.
– Mercedes-Benz dealer ROGAM heeft ons opdracht gegeven om hun drie locaties te voorzien van UPS en een noodstroominstallatie. Mooi vervolg op de renovatie van hun serverruimte vorig jaar!

KPN Excellence Partner
We zien een toename in de implementatie KPN ÉÉN-oplossingen: hosted telefonie, mobiele telefonie, internet en Office 365. Bent u hier ook in geïnteresseerd, of wilt u meer informatie? Vraag het ons!