Nieuws

Zonsondergang

Getrakteerd worden op dit uitzicht, wanneer we moeten overwerken:

Lees Verder
Rijksmonument Elevatorhuis in Rotterdam

Gerenoveerd Elevatorhuis in Rotterdam biedt ruimte aan innovatieve bedrijven

Het Elevatorhuis, een rijksmonument, in 1909 gebouwd voor de Graan Elevator Maatschappij aan de Parklaan in Rotterdam is grondig gerenoveerd tot een uniek bedrijfsverzamelgebouw. Zoveel mogelijk karakteristieken van toen zijn weer in ere hersteld en gecombineerd met het comfort van nu. De eerste huurders zijn gearriveerd. Moderne kantoorunits, werkplekken en historische vergaderruimtes zijn beschikbaar voor ondernemers met hart voor historisch Rotterdam.

CT Groep heeft alle digitale mogelijkheden van nu binnen deze nostalgische setting gerealiseerd door een gedegen netwerk infrastructuur aan te leggen voor alle ruimtes, de wifi in te regelen en het pand te voorzien van internet. Kortom, plug and play werken en ondernemen.

Bekijk hier het volledig opgemaakte bericht.

Meer informatie? Neem contact op met ons
Elevatorhuis, Parklaan 8, 3016 BB Rotterdam
https://elevatorhuis.nl

Foto’s: Leontine van Geffen, monumentfotografie

Lees Verder
15 jaar Cable Tech-Groep

15 jaar Cable Tech-Groep

Hoera! 1 oktober was CT-Groep jarig: 15 jaar! Een mooie mijlpaal die we natuurlijk even hebben gevierd met een lekker stuk gebak. Hoogtepunten uit deze 15 jaar zijn te lezen onderaan bij ‘over ons’ in de tijdlijn waar we nog veel moois aan toe willen voegen.

Na de zonnige zomer stoomden we gelijk door met wat grote projecten die op stapel stonden:

Bij een opdrachtgever die ook al zo’n 15 jaar meegaat, startte de verbouwing van acht verdiepingen in hun kantoorpand in Rotterdam: vele meters bekabeling die we moeten aan-/verleggen. Niet alleen voor de werkplekken, maar ook voor audio-/video-installaties en de toegangscontrole. Daar zijn we tot ruim in het nieuwe jaar wel zoet mee…

Een onderwijsgroep in de regio vroeg ons op diverse locaties hun netwerkbekabeling aan te passen en uit te breiden om zo een nieuw, toekomstbestendig draadloos netwerk (WLAN) te creëren. Ter verkleining van de overlast werken onze monteurs verschoven uren zodat de leerlingen zoveel mogelijk ongestoord de lessen kunnen volgen.

’n Oogje in het zeil houden op plaatsen waar u niet (continu) kunt zijn, dat doet u met IP-camera’s (netwerkcamera’s). Wij installeren ze regelmatig, momenteel zelfs op twee projecten tegelijk: in Delft en Den Haag. Met deze camera’s kunt u (en uw alarmcentrale) overal de beelden bekijken en alles goed in de gaten houden. De mogelijkheden zijn legio, wij adviseren u graag!

Lees Verder
In het zonnetje

In het zonnetje

Wát een zomer was het! En nee, niet hoofdzakelijk het weer, maar vooral vanwege een rijtje leuke projecten waarvan we er een paar even in het zonnetje willen zetten:

Over de grens in Antwerpen hebben twee van onze monteurs flink geklommen: 32 windmolens zijn voorzien van glasvezelkoppelingen én ter plekke doorgemeten met de OTDR (meetinstrument). Zo kun je bepalen of de verbindingen voldoen aan de (hoge) eisen van de klant. Ook hebben we de bijbehorende prefab kabels verzorgd, zodat het afmonteren op hoogte efficiënter verliep.

Alwéér een fijne samenwerking met Ed Labots Totaalinstallaties, samen hebben we de gehele wifi omgeving van een basisschool in Rotterdam aangelegd: op deze school gaan de leerlingen speciale tablets gebruiken voor hun onderwijs. Dus de wifi moet goed zijn, punt.

Eén van onze trouwe klanten, een grote internationale vrachtvervoerder (spoor), verhuist naar een nieuw pand. En daar hadden we onze handen vol aan: het aggregaat verplaatsen, LED armaturen monteren, netwerkkabels aanleggen voor onder meer de paslezers, 400 kabels afmonteren in de patchkast, enzovoort, enzovoort. Maar samen met M. Visser Elektrotechniek hebben we de klus geklaard en is de klant helemaal ‘up and running’!

Waar u wilt, leggen wij het aan, want een nieuw, groot distributiecentrum in Dordrecht heeft nu access points in de koel- en vriescellen. Brrrrrr.

De komende periode starten we weer met verse projecten, dus hou onze website in de gaten…

Lees Verder
Vertrouwen

Vertrouwen

U wilt een modern data- en wifinetwerk waar u op kunt vertrouwen, en gaat ervan uit dat wij dit waarmaken. Dat vertrouwen werken we hard aan, duurzame relaties opbouwen doen we nu eenmaal graag. En we zien resultaat! De afgelopen tijd krijgen we veel projecten van klanten waar we al een lange relatie mee hebben:

• Voor Deloitte loopt het zoveelste project: in Arnhem zijn onze monteurs de MER (Main Equipment Room) aan het verplaatsen. Een belangrijke klus, want de MER is het kloppend hart van het datanetwerk.

• Met Visser Elektrotechniek werken we, na de eerder vermelde projecten in Den Haag en Rotterdam, aan een hoogwaardige glasvezelring in een nieuw distributiecentrum in Dordrecht.

• Ter verbetering van de wifi zijn onze ICT’ers bij een grote juridische dienstverlener in totaal 109 access points aan het vervangen in Rotterdam, Amsterdam, Breda en Eindhoven.

• Last but not least: bij een van onze kleinere trouwe klanten leveren en installeren we hun camerasysteem met toegangscontrole, inclusief het benodigde onderliggende netwerk. Ook maken we samen met een andere relatie het netwerk in een zorgcentrum, waaronder hun zusteroproepsysteem: erg belangrijk voor de ouderen die er wonen.

Lees Verder
Kunt u nog zonder een draadloos netwerk?

Kunt u nog zonder een draadloos netwerk?

…kopt onze wifi-brochure met als uitgangspunt: maatwerk. Want uw wensen staan voorop bij de inrichting of aanpassing van een wifi-omgeving. Lees er direct meer over, of ga naar diensten – wireless.

Zo zijn we bij drie locaties van de Gemeente Woerden bezig met de bekabeling van access points, vanwege de vernieuwing van hun WLAN. Een bekabeld netwerk in aanvulling op wireless blijft namelijk het meest stabiel en snelst.

Internationaal tintje

Een ambassade in Den Haag ging begin deze maand verhuizen, maar liep tegen een aantal obstakels aan waaronder een kleine taalbarrière. Ze klopten (weer) bij ons aan, en wij hebben hun zorgen weggenomen door de hosted telefonie, internetlijn, en wifi inclusief de beveiligde omgeving op ons te nemen. Nu kunnen ze weer zorgeloos verder werken op hun nieuwe adres!

Als u ook door de bomen het bos niet meer ziet vanwege bijvoorbeeld een verhuizing, bel of mail ons dan gerust en wij helpen u graag vooruit met advies en ondersteuning.

Lees Verder
Landelijke dekking

Landelijke dekking

Wij willen flexibel zijn naar u toe als klant. Dit uit zich onder andere in het feit dat we landelijk werken: daar waar ú ons nodig heeft:
Groningen, Maastricht, Amsterdam, …

…Nieuwegein, Nijmegen, Zierikzee, De Wieden, …
Eén klant, meerdere locaties. Elke locatie vraagt weer een andere aanpassing of uitbreiding van het netwerk. Daarin ‘bewegen we mee’ en zorgen ervoor dat ze per locatie weer prettig verder kunnen werken.

…Utrecht…
Een aanzienlijke kostenbesparing op je TL verlichting? Minder geld wegbrengen zag een grote vrachtvervoerder wel zitten, en gaf ons de opdracht 600 TL buizen te vervangen voor LED tubes. Naast lagere kosten, levert het ook winst op voor het milieu. Kortom, een investering in de toekomst!

…Rotterdam…
Samen met en via onze partner M. Visser Elektrotechniek zijn we volop bezig voor de Gemeente Rotterdam: 800 gecertificeerde Cat6 netwerkaansluitingen. Zo creëren we (digitale) ruimte voor de gemeente om hun vele dienstverleningsloketten (100+) op een andere, overzichtelijker wijze voor de burger in te kunnen delen.

…Antwerpen, Singapore, Rusland, Golf van Mexico…
Ja, ook hier zijn we geweest! Schroom dus niet als u ons over de grens nodig heeft.

Lees Verder
Historisch

Historisch

Werken in het Witte Huis aan de Oude Haven in Rotterdam, dát vinden wij heel bijzonder! Dit monumentale kantoorpand is gebouwd in 1897-’98 en was de eerste wolkenkrabber van de stad. Ook heeft het als een van de weinige gebouwen in Rotterdam de bombardementen van 1940 overleefd en staat daarmee op de brandgrens. Nu is een van de bedrijven in het Witte Huis flink aan het verbouwen, en zorgen wij ervoor dat zij geen omkijken hebben naar de bekabeling en wireless dekking, tegelijk met de installatie van KPN ÉÉN. Een uniek voorbeeld van het ‘gemak onder één dak’-principe dat wij een aantal weken terug al noemden.

Stay tuned

…want in het nieuwe jaar komen wij bij u terug met meer nieuws.

Voor nu wensen wij u namens directie en medewerkers van CT Groep fijne kerstdagen toe, en een goed en (zakelijk) gezond 2018!

Lees Verder
Paradepaardjes

Kent u New Babylon in Den Haag? Binnenkort opent een landelijke winkelketen daar hun flagshipstore. Naar eigen zeggen is dit hun ‘paradepaardje’, en de uitgebreide Cat6 U/UTP netwerkbekabeling moet daar helemaal bij aansluiten. Dus klopte een gedeelde relatie bij ons aan, tenslotte is een goede netwerkbekabeling óns paradepaardje. Alle (tentoongestelde) apparatuur moet gewoon werken. Punt.

Prefab

Prefab kabels, wat zijn dat? Dat zijn kabels die vooraf in de fabriek zijn afgemonteerd, en zo flinke tijdswinst opleveren op uw locatie. En tijd is geld. De monteur kan ze simpelweg ‘plug and play’ installeren, zowel glasvezel als koper. Vraag ons naar de mogelijkheden en voordeligste opties voor ú.

Wirwar

Een serverruimte met patchkasten die de definitie ‘rommelig’ eer aan doen. Herkenbaar? Voor de Gemeente Woerden in ieder geval wel in hun stadskantoor in Oudewater. Aan ons de eer alle kabels te ontwarren en de serverruimte om te toveren tot een overzichtelijk geheel waar elke draad netjes in het gelid ligt. En om beide locaties goed met elkaar te verbinden, maken we gelijk de radioverbinding in orde. Kunnen ze voorlopig weer vooruit.

‘Gemak onder één dak’

Het motto van KPN ÉÉN brengen we als Excellence Partner (samen met Mobicom) graag nog eens onder uw aandacht. Zoals vele klanten voor u, kunnen wij ook u veel werk uit handen nemen. En voor extra diensten zoals aanpassingen in uw bekabeling en/of wifi ben u gelijk binnen op het juiste adres. Welkom!

Lees Verder