Paradepaardjes

Kent u New Babylon in Den Haag? Binnenkort opent een landelijke winkelketen daar hun flagshipstore. Naar eigen zeggen is dit hun ‘paradepaardje’, en de uitgebreide Cat6 U/UTP netwerkbekabeling moet daar helemaal bij aansluiten. Dus klopte een gedeelde relatie bij ons aan, tenslotte is een goede netwerkbekabeling óns paradepaardje. Alle (tentoongestelde) apparatuur moet gewoon werken. Punt.

Prefab

Prefab kabels, wat zijn dat? Dat zijn kabels die vooraf in de fabriek zijn afgemonteerd, en zo flinke tijdswinst opleveren op uw locatie. En tijd is geld. De monteur kan ze simpelweg ‘plug and play’ installeren, zowel glasvezel als koper. Vraag ons naar de mogelijkheden en voordeligste opties voor ú.

Wirwar

Een serverruimte met patchkasten die de definitie ‘rommelig’ eer aan doen. Herkenbaar? Voor de Gemeente Woerden in ieder geval wel in hun stadskantoor in Oudewater. Aan ons de eer alle kabels te ontwarren en de serverruimte om te toveren tot een overzichtelijk geheel waar elke draad netjes in het gelid ligt. En om beide locaties goed met elkaar te verbinden, maken we gelijk de radioverbinding in orde. Kunnen ze voorlopig weer vooruit.

‘Gemak onder één dak’

Het motto van KPN ÉÉN brengen we als Excellence Partner (samen met Mobicom) graag nog eens onder uw aandacht. Zoals vele klanten voor u, kunnen wij ook u veel werk uit handen nemen. En voor extra diensten zoals aanpassingen in uw bekabeling en/of wifi ben u gelijk binnen op het juiste adres. Welkom!