Vertrouwen

Vertrouwen

U wilt een modern data- en wifinetwerk waar u op kunt vertrouwen, en gaat ervan uit dat wij dit waarmaken. Dat vertrouwen werken we hard aan, duurzame relaties opbouwen doen we nu eenmaal graag. En we zien resultaat! De afgelopen tijd krijgen we veel projecten van klanten waar we al een lange relatie mee hebben:

• Voor Deloitte loopt het zoveelste project: in Arnhem zijn onze monteurs de MER (Main Equipment Room) aan het verplaatsen. Een belangrijke klus, want de MER is het kloppend hart van het datanetwerk.

• Met Visser Elektrotechniek werken we, na de eerder vermelde projecten in Den Haag en Rotterdam, aan een hoogwaardige glasvezelring in een nieuw distributiecentrum in Dordrecht.

• Ter verbetering van de wifi zijn onze ICT’ers bij een grote juridische dienstverlener in totaal 109 access points aan het vervangen in Rotterdam, Amsterdam, Breda en Eindhoven.

• Last but not least: bij een van onze kleinere trouwe klanten leveren en installeren we hun camerasysteem met toegangscontrole, inclusief het benodigde onderliggende netwerk. Ook maken we samen met een andere relatie het netwerk in een zorgcentrum, waaronder hun zusteroproepsysteem: erg belangrijk voor de ouderen die er wonen.