Branchespecifieke oplossingen

Internet op school

Internet op school

Op school is een veilig, snel en stabiel wifi-netwerk onmisbaar! Een sterke internetverbinding vereenvoudigt veel administratieve taken van docenten en zorgt ervoor dat studenten altijd toegang hebben tot hun online leermiddelen. Met een school wifi-netwerk van CT-Groep profiteert u altijd van een stabiele internetverbinding. Zowel docenten als leerlingen kunnen op deze manier altijd zorgeloos gebruik maken van het internet. Met ons wifi-netwerk kunt u oneindig veel apparaten op verschillende verdiepingen aansluiten. Wilt u in de toekomst opschalen? Ook dat is later altijd mogelijk!

Creëer een veilige werk- en leeromgeving

Bij CT-Groep zijn we dé expert op het gebied van wifi-oplossingen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kennis van zowel het aanleggen van interne wifi-netwerken, als point-to-point verbindingen. We kijken graag mee bij u op locatie en brengen zo in kaart welke plekken het meest geschikt zijn voor het installeren van de draadloze access points. Hierbij maken we gebruik van een Site Survey meetsysteem, waarmee we eventuele stoorsignalen kunnen detecteren. Op het moment dat wij dit inzichtelijk hebben, zullen we dit met u bespreken. Zo kunnen we rekening houden met uw wensen én bent u altijd op de hoogte.

Wifi-oplossingen in het onderwijs

CT-Groep biedt altijd een oplossing op maat aan. Dit doen we voor verschillende branches, zo ook voor het onderwijs. Bij ons krijgt u een inventarisatie van uw situatie, zodat we altijd in overleg met u de juiste keuze maken. We richten vervolgens de netwerken in en maken dit passend bij uw voorkeuren. Op die manier zorgen we ervoor dat uw wifi-netwerk past bij uw omgeving én altijd veilig, snel en stabiel is.

De specialisten van CT-groep staan voor u klaar

Wilt u zo snel mogelijk een wifi-netwerk in school laten aanleggen? We helpen u graag verder met onze wifi-oplossingen. Door onze flexibele werkdagen, kunt u ons altijd bereiken. Zo is het zelfs mogelijk om onderhoud aan uw netwerk of updates uit te voeren in avonduren of in het weekend. We helpen u graag verder!

Vrijblijvende informatie

Ervaart u problemen met het wifi-netwerk op school of wilt u weten welke internet oplossingen het meest geschikt zijn bij u op locatie? Neem dan direct contact met ons op. We maken graag een analyse van uw situatie en delen hierbij onze inzichten. Op die manier kunnen we u altijd een advies op maat aanbieden. Hierbij kijken we zowel naar bestaande als nieuwe wifi-netwerken. We zijn iedere dag bereikbaar via ons telefoonnummer 31[0]180 593 774 en per mail info@ct-groep.com.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Uw ervaren ICT partner voor onderwijsomgevingen

 • Een unieke internet oplossing speciaal voor het onderwijs

  Door de jaren heen hebben wij een aantal specifieke oplossingen voor ontwikkeld voor onderwijsomgevingen

 • Voor iedere school een netwerk op maat

  Van basisschool tot scholengemeenschap, wij hebben voor iedere school een oplossing op maat

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Onderhoud buiten schooltijd

  Grote updates op het netwerk kunnen wij in het weekend, vakantie of in de avonduren uitvoeren

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Vrijblijvende informatie

Meer weten over internet op school?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op. We kunnen u dan advies op maat geven over uw netwerkbekabeling of over uw bestaande en/of nieuwe wifi netwerken.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES