Diensten en oplossingen

Wireless

  • Kwaliteit staat voorop
  • Betrouwbaar wifi
  • Razendsnel internet

8000+

Succesvolle projecten

21+

Jaren ervaring

20+

Consultants

Een wifi-netwerk van CT-Groep is veilig, stabiel en snel

CT-Groep is een specialist in het aanleggen van wireless netwerken. Zo kan CT-Groep een intern wifi-netwerk aanleggen maar ook een point-to-point verbinding tussen bijvoorbeeld twee scholen. Of het nu gaat om internet op kantoor, voor op school of elders. Wij zijn de specialist die u verder gaat helpen.

Een veilig, stabiel en snel wifi-netwerk

Het wifi-netwerk van CT-Groep is veilig, stabiel en snel. Wij bepalen in overleg met u de beste plek voor het installeren van de draadloze access points. Hiervoor maken wij ook gebruik van het Site Survey meetsysteem. Met dit systeem kunnen wij eventuele stoorsignalen detecteren, ook op bestaande access points. Op deze manier kan CT-Groep een optimale werking van de access points garanderen. Ook is het wireless-netwerk eenvoudig op te schalen als de capaciteit onvoldoende blijkt te zijn.

Branchespecifieke oplossingen

Daarbij heeft CT-Groep ook branchespecifieke oplossingen. Speciaal voor wifi-netwerken op scholen heeft CT-Groep de Edu. access points in het assortiment. Hierdoor is het mogelijk om vanaf iedere plek binnen de school mededelingen te doen over de speaker. Speciaal voor zorginstellingen heeft CT-Groep de zorgpager. De zorgpager is een draadloze, draagbare ontvanger met een knop erop. De zorgpager communiceert over het wifi-netwerk.

Voor de techneuten onder ons volgt hier wat technische informatie over onze wifi-netwerken

CT-Groep werkt conform de nieuwe High Efficiency Wireless standaard, oftewel de 802.11ax. De 802.11ax moet snelheid, bereik, het aantal gelijktijdige verbindingen en de storingsgevoeligheid verbeteren. De 802.11ax werkt op zowel de 2,4 als de 5 GHz band. De nieuwe standaard biedt ondersteuning voor orthogonaal frequency division multiple access. Hiermee kunnen meerdere apparaten gebruik maken van een specifiek frequentiekanaal waardoor de kans op storing fors afneemt. Ook wordt het aantal spatial streams verviervoudigd naar twaalf datastromen waardoor er snelheden tussen de 600Mbit/s tot ruim 9600 Mbit/s mogelijk zijn.

Point-to-point verbinding

CT-Groep kan ook een point-to-point verbinding aanleggen. Een point-to-point verbinding maakt gebruik van radiotechniek. De twee zendmasten staan bovenop een gebouw zodat er optimale communicatie mogelijk is tussen de twee locaties. De verbinding verzendt een internetverbinding van één locatie naar een andere locatie middels radiogolven. De snelheden van deze point-to-point radioverbindingen variëren van 100Mb tot 1GB met afstanden tot wel 20 kilometer. Dankzij een point-to-point verbinding beschikt iedere locatie over dezelfde ict-omgeving.

Waar kan CT-Groep mee helpen?

Wilt u de wifi verbeteren op kantoor? Of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn de specialist in zakelijke wifi oplossingen. Twijfel daarom niet en neem even contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Ook werken in een veilig omgeving?

  • Snelle reactie
  • Direct hulp
  • Betrouwbare support

Wij werken met trots en passie voor onderstaande bedrijven!

Betrouwbare partner in wifi oplossingen

Geoptimaliseerde Wifi netwerken

Een veilig, stabiel en snel wifi-netwerk op basis van meting op uw locatie

Branchespecifieke oplossingen

Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

Optimale bereikbaarheid

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

Flexibel

Updates in het weekend, vakanties of in de avonduren mogelijk

Schaalbaar

De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

Persoonlijk advies

U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Een woordje van onze klanten!

Informatie of advies?

Wij helpen u graag verder

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.