Diensten en oplossingen

Office 365 voor bedrijven

 • Alle Office 365 applicaties
 • Alles geregeld
 • Snelle service

8000+

Succesvolle projecten

21+

Jaren ervaring

20+

Consultants

Microsoft Office 365 voor bedrijven

Het klassieke Office 365 voor bedrijven, met de programma’s zoals Word en PowerPoint, komt natuurlijk bekend voor. Maar waar staat die 365 dan voor? En waarom is deze nieuwe versie van het pakket programma’s dat u al jaren gebruikt zo interessant? In het kort helpt Office 365 uw bedrijf om altijd veilige, up-to-date, beschikbare en gemakkelijk te onderhouden software te gebruiken met behulp van de cloud, maar dat is nog lang niet alles!

Wat is Microsoft Office 365 nou precies?

Hoewel Office 365 dus het standaard Office softwarepakket bevat, is dat maar een fracties van de mogelijkheden. Het grootste voordeel wordt vaak ondergewaardeerd of zelfs volledig gepasseerd. Microsoft 365 creëert een integrale, strategische IT richting binnen uw bedrijf. Hoe? Door naast functies zoals Exchange Online en SharePoint Online ook beveiligingsfuncties, data analyses, real-time communicatie en sociale netwerken mogelijk te maken!

De voordelen van Micorosft Office voor bedrijven

Feitelijk zijn er maar weinig bedrijven waarvoor Office 365 géén goede optie is. Dat heeft te maken met de vele voordelen die het biedt. Als Office 365 specialist zetten we deze voordelen graag op een rijtje:

 • Altijd en overal toegang tot bestanden: Met Office 365 kan uw organisatie alle bestanden in de cloud opslaan. Zo kan iedereen met een internetverbinding, altijd en overal, toegang krijgen tot elk bestand.
 • Veilige cloud-opslag: Office 365 is een geheel veilige omgeving met sterke beveiligingsmaatregelen, zoals twee factor-authenticatie, die ervoor zorgen dat men niet zomaar toegang kan krijgen tot uw bestanden.
 • Verbeterde communicatie: Dankzij Office 365 wordt communicatie eenvoudiger gemaakt en gecentraliseerd over Outlook en eventueel Skype. Microsoft Teams vult dit bovendien nog verder aan met een instant-messaging platform. Internationale meetings zijn hierdoor eenvoudig te organiseren en ook in het kader van het nieuwe werken sluit dit naadloos aan.
 • Voorspelbare kosten: Voor Office 365 betaalt u per gebruiker per maand, eigenlijk als een soort abonnement. De concrete prijs van uw licentie hangt daarnaast nog af van de gekozen functionaliteiten. Dit is geheel inzichtelijk, waardoor u er gemakkelijk achter kunt komen wat uw jaarlijkse kosten zullen zijn. Het aantal licenties, bijvoorbeeld wanneer u nieuw personeel aanneemt, kan op ieder moment gewijzigd worden. U heeft er dus nooit teveel of te weinig!
 • Bedrijfscontinuïteit: Omdat al uw bestanden in de cloud zijn opgeslagen, waar bovendien regelmatig een back-up wordt gemaakt, kunt u altijd blijven opereren, ongeacht wat er met uw fysieke apparaten gebeurt. Bovendien heeft Exchange een herstelfunctie, waarmee individuele e-mails of zelfs gehele inboxen hersteld kunnen worden.
 • Automatische upgrades: Alle updates aan essentiële programma’s zoals Word, Excel en Outlook zitten in Office 365 en worden automatisch uitgerold. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken om de nieuwste versie; deze wordt automatisch geïnstalleerd en de kosten zijn al in de licenties verwerkt.
 • Gecentraliseerde samenwerking: Een mailbox, kalender, contacten of real-time documenten, u kunt het allemaal met elkaar delen. Binnen uw organisatie, maar ook bijvoorbeeld met uw klant. Dit maakt samenwerken gecentraliseerd en eenvoudig. Bovendien werkt dit bijzonder intuïtief!

Microsoft 365 hulp vanuit CT Groep

Het aantal mogelijkheden dat Microsoft Office 365 voor bedrijven biedt is momenteel ongeëvenaard. Bovendien zorgt het maandelijkse abonnementsmodel ervoor dat het voor vrijwel iedere organisatie gemakkelijk is om het juiste plan te kiezen voor hun grootte en aantal gebruikers, waarna zij weer verder kunnen zoals altijd. Als Microsoft Office 365 specialist helpen we u graag om Microsoft 365 voor uw bedrijf in te regelen en te profiteren van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Heeft u hier nog vragen over, of wilt u graag weten hoe we dit voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij helpen u graag verder!

Ook werken in een veilig omgeving?

 • Snelle reactie
 • Direct hulp
 • Betrouwbare support

Wij werken met trots en passie voor onderstaande bedrijven!

Betrouwbare partner voor cloud oplossingen

Gegarandeerd een veilige ict-omgeving

Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

Altijd en overal toegang tot uw online werkplek

Uw eigen werkplek in de cloud, veilig, betrouwbaar en snel

Optimale bereikbaarheid

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

Zorgeloos werken in een goede ict-omgeving

Een werkplek waar u geen omkijken naar heeft. Altijd up-to-date en voorzien van een veilige back-up

Schaalbaar

De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

Persoonlijk advies

U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Een woordje van onze klanten!

Informatie of advies?

Wij helpen u graag verder

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.