Blog

Hosted telefonie

Wat is Hosted telefonie? Iedereen kent natuurlijk het traditionele bellen door middel van vaste telefonie. Voor veel bedrijven is het handig om te bellen via ‘voice over IP’, ook wel VoIP genoemd. Dit houdt in dat er gebeld wordt via een datanetwerk zoals internet. Veel telewerkers maken hier al gebruik van. Bellen via VoIP of Hosted telefonie kent namelijk veel voordelen ten opzichte van vaste telefonie.

Altijd bereikbaar op hetzelfde nummer

Bij CT-Groep kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van HIP. Dit betekent dat uw mobiele nummers gekoppeld worden aan uw bedrijfscentrale. Hierdoor heeft u geen lokale centrale meer nodig. U bent dus overal bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer. Wanneer u verhuist met uw bedrijf hoeft u dus niet direct een nieuw telefoonnummer aan te vragen, dit verhuist namelijk direct mee. Werkt u dus flexibel en regelmatig op andere locaties? Dat is geen probleem, u bent gewoon goed bereikbaar.

Bespaar Geld!

Wanneer u gebruik maakt van hosted telefonie bespaart u ook nog eens een hoop kosten. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand voor uw telefonie, u komt dus niet voor verassingen achteraf te staan. Doordat bellen via VoIP goedkoper is, betaalt u ook nog eens een stuk minder voor een telefoongesprek.

Hosted telefonie in opkomst

Tegenwoordig maken veel bedrijven gebruik van hosted telefonie, de traditionele vaste telefoonverbinding verdwijnt langzamerhand. Hierdoor wordt bekabeling en beheer van het telefoon netwerk binnen uw bedrijf overbodig. Daarbij komt dat hosted telefonie u meer mogelijkheden geeft. Heeft u bijvoorbeeld een telewerker en wilt u weten hoe diegene uw klanten te woord staat tijdens telefoongesprekken? Geen enkel probleem. U kunt namelijk gemakkelijk gesprekken opnemen en later weer terugluisteren.

Efficiënt werken met hosted telefonie

Tegenwoordig moet iedereen flexibel werken, dit houdt in dat werknemers veel vaker op andere locaties werken en ook nog is bepalen wanneer zij dit doen. Een snelle en efficiënte communicatie is hierbij noodzakelijk. Een goede telefonie hosting ondersteund dit, hierdoor heeft u in ieder geval een goede basis in handen om dit te verwezenlijken.

Wat verandert er voor uw ICT-er?

Voor de ICT-er binnen uw bedrijf verandert er ook het nodige, in de positieve zin van het woord. Uw ICT-er wordt namelijk ontzorgt, er hoeft geen onderhoud gepleegd te worden aan uw telefooncentrale. Wanneer u gaat telefoneren via hosted telefonie neemt u namelijk gebruikersprofielen af en hoeft u geen eigen telefooncentrale meer te beheren. U hoeft hierdoor geen grote investering van te voren te doen, u betaalt gewoon per gebruikersprofiel.

Goed overkomen bij klanten

Door uw telefonie te laten hosten en ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers gemakkelijk bereikbaar zijn, komt goed over bij uw klanten. Eén van de grootste irritaties bij telefonisch contact van klanten is nog steeds dat ze lang moeten wachten totdat er wordt opgenomen. Door gebruik te maken van telefonische hosting zorgt u ervoor dat u op verschillende toestellen bereikbaar bent. Hierdoor is de kans heel klein dat u niet opneemt of uw klant lang moet laten wachten om hem te woord te staan.

Doordat u zich aansluit bij ons als hosting provider, heeft u ook geen last meer van software updates. Wij zorgen er namelijk voor dat u ten alle tijde gebruik kunt maken van telefonie, u bent dus altijd bereikbaar!

Samen kijken wij welke mogelijkheden het nuttigst voor u zijn

Wij van CT-Groep denken graag met u mee om te bekijken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Via VoIP en bellen in de cloud zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Het is natuurlijk wel verstandig om enkel gebruik te maken van de mogelijkheden die voor uw onderneming nuttig zijn. Wij geven u daarom een passend advies waar u ook echt iets aan heeft!

Zoals u leest heeft het veel voordelen om over te stappen naar hosted telefonie. Wij hebben de voordelen van hosted telefonie via CT-Groep nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Meer flexibiliteit
  • Lagere kosten
  • Overal en altijd bereikbaar
  • Geen eigen telefooncentrale meer nodig
  • Lagere kosten
  • Passend advies

Interesse?

Heeft u interesse om gebruik te maken van hosted telefonie? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en geven u aan de hand van uw wensen een passend advies. Hierdoor zal uw communicatie nog beter en efficiënter verlopen!

Lees Verder
Systeembeheer

Binnen uw bedrijf moet het ICT-netwerk altijd in orde zijn, goed systeembeheer zorgt ervoor dat uw systemen altijd goed functioneren. U en uw bedrijf kunnen het zich niet veroorloven wanneer het netwerk eruit ligt. Daarom heeft u een sterke partij nodig die uw systeembeheer verzorgd. Bij CT-Groep doen wij er alles aan om uw ICT-netwerk goed te verzorgen zodat u zich als bedrijf kunt bezighouden met uw corebusiness.

Uw systeembeheer uitbesteden

Voor veel MKB-bedrijven is het onbetaalbaar om een goede systeembeheerder in dienst te nemen. Het is daarom voordelig om uw systeembeheer uit te besteden aan CT-Groep. U bent dan namelijk een stuk voordeliger uit dan wanneer u een systeembeheerder in dienst neemt. Bij systeembeheer moet het uitgangspunt zijn om het netwerk van uw bedrijf altijd draaiende te houden. Dit is dan ook de missie van CT-Groep, wij zorgen ervoor dat u altijd aan de slag kunt!

Wat valt er allemaal onder systeembeheer?

Onder systeembeheer vallen een tal van zaken. U kunt hierbij denken aan: servers, printers, computers, firewalls en internet- en telefoonverbinding. Deze zaken zijn bij veel bedrijven van essentieel belang. Eigenlijk is het alles wat u nodig heeft op ICT-gebied.  Daarom is het belangrijk dat u dit als bedrijf goed voor elkaar heeft. U kunt ongestoord te werk gaan, wij zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat updates van bepaalde software tijdig ingepland worden. U hoeft dit dus allemaal zelf niet meer te doen. Heeft u onverhoopt toch een storing of iets dergelijks? Uiteraard staan wij van CT-Groep altijd klaar om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

En wat doen we nog meer?

Zoals u net heeft kunnen lezen onderhouden wij alles wat op ICT-gebied belangrijk is voor uw bedrijf. Het is niet alleen het onderhouden en het up-to-date houden van uw netwerk. Wij zorgen ook voor de veiligheid van uw netwerk. Doordat ICT zo ontzettend groot is en een lek in uw netwerk al snel kan voorkomen, is veiligheid erg van belang. Daarnaast kunnen wij ook uw hard- en software installeren. Veel ondernemers kost het veel tijd om een soft- en hardware op een goede manier te installeren. Dit is zonde, u kunt deze tijd beter steken in andere zaken. Het installeren van soft- en hardware vereist vaak een bepaalde kennis, wij bezitten deze kennis. Dit komt omdat we iedere dag met systeembeheer bezig zijn. Hierdoor verlagen wij het risico voor u dat er problemen ontstaan in uw netwerk. Wij handelen proactief. Dit wil zeggen dat we een probleem liever voorkomen dan dat we het verhelpen.

Proactief handelen

Er wordt weleens gezegd dat het voordeel van systeembeheer in eigen hand is dat u zelf tijdig kunt ingrijpen bij ICT-storingen. Natuurlijk is dit een voordeel wanneer het uren zou duren voor dat uw systeembeheer partij eens zou reageren en ingrijpen. Bij CT-Groep handelen wij direct voor u wanneer er problemen ontstaan. U hoeft dus niet uren op een reactie van onze kant te wachten. Doordat wij elke dag bezig zijn met systeembeheer, kunnen wij ook gemakkelijker en effectiever ingrijpen wanneer er problemen zijn. We herkennen problemen vaak snel (meestal al voor dat ze er zijn), hierdoor kunnen we snel en adequaat reageren.

Wij zorgen ervoor dat u niet afhankelijk bent

Het kan spannend voor u zijn, wanneer u uw volledige ICT-netwerk overdraagt aan een andere partij. Er wordt nog weleens gezegd dat u zichzelf dan afhankelijk maakt van een andere partij. In zekere zin is dat zo, alleen bij CT-Groep doen wij er alles aan om dit niet zo te laten voelen. Wij betrekken u zeer actief bij alle processen en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit realiseren wij door een persoonlijke aanpak te hanteren.

Uw systeembeheer uitbesteden aan CT-Groep

Heeft u interesse om uw systeembeheer uit te besteden aan CT-Groep? Neem dan eens contact met ons op! Wij helpen u graag en geven u een passend advies. Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen. Door uw wensen en situatie bij ons kenbaar te maken kunnen wij voor u een overzichtelijke offerte opstellen. Bij CT-Groep hanteren wij een goede prijs- kwaliteitsverhouding en gaan we altijd voor het maximale rendement voor uw systeembeheer. Laat u daarom eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die wij voor uw onderneming hebben!

 

Lees Verder
Deloitte

Voor onze opdrachtgever Deloitte, heeft de CT-Groep de vraag gekregen om in al de vestigingen een Ups noodstroomvoorziening te gaan installeren.

Bij algehele stroom uitval zal Deloitte in hun vestigingen, het netwerk nog een lange tijd actief blijven, deze ups’sen zorgen voor een grotere continuïteit in het bedrijfsproces van Deloitte, ook is deze oplossing het behoud van alle actieve componenten in de server ruimtes, ook als er op het lichtnet een

stroompiek aanwezig is, zullen deze Ups’sen er voor zorg dragen dat niet de achterliggende apparatuur zal worden beschadigd.

Lees Verder