Over ons

INTRODUCTIE

CT-Groep spreekt uw taal door het leveren van branchespecifiek maatwerk in informatietechnologie, bekabeling, draadloze netwerken en offshore toepassingen. Onze organisatie richt zich op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die hun netwerkomgeving willen optimaliseren. Met één aanspreekpunt voor uw organisatie combineren wij onze kennis en expertise met persoonlijke aandacht. Zo leveren wij maatwerk waarmee u het maximale rendement kunt halen uit uw bedrijfsprocessen.

Het familiebedrijf uit Krimpen aan den IJssel is in 2003 opgericht en bestaat uit een hecht team van 20 deskundige medewerkers. Zij voelen zich persoonlijk betrokken bij uw business en hebben goed begrip van specifieke eisen aan netwerkbekabeling binnen uw branche. Onze mensen beschikken over up-to-date kennis en vertalen uw wensen en situatie in heldere taal. En dat ziet u terug in een inzichtelijke offerte, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle opstart van uw projecten.

Ons Team

Onze Geschiedenis

Oprichting Cable Tech B.V.

Cable Tech B.V. is in 2003 opgericht vanaf een zolderetage met twee bureaus en een garage als magazijn. Vanaf deze plek worden diverse installatieklussen voorbereid. Het merendeel van het werk bestaat op dat moment uit de aanleg van Cat.5 bekabelingnetwerken en het opbouwen en testen van LSA- en 110HW telefoonverdelers voor grote telefooninstallaties. Na twee jaar is Cable Tech B.V. gegroeid van twee naar vier man personeel.

Huisvesting aan de Tiendweg 12 in Krimpen aan de Lek

Na de gedeeltelijke overname van de installatietak van BlackBox Network Services, groeit Cable Tech B.V. ineens van vier naar twaalf werknemers. Doordat met deze hoeveelheid personeel de zolderverdieping niet meer volstaat, wordt er een nieuwe locatie gezocht. Deze locatie vinden wij in Krimpen aan de Lek in het kantoorpand achter het woonhuis van broer en compagnon.

Start met werkplekautomatisering onder de handelsnaam IP Networks; verhuizing naar de Griendstraat in Krimpen aan den IJssel

Naast Cable Tech B.V., specialist in de aanleg van netwerkbekabeling, wordt er via een bestaande relatie een ICT‘er aangenomen die nu ook de automatisering vraagstukken van de klant kan beantwoorden. In deze periode komen ook de eerste IP-camerasystemen op de markt waar wij vanaf het begin al heel wat ervaring mee hebben opgedaan. Al vrij snel komt er een tweede man bij en gezamenlijk hebben ze de handen vol aan IP-camerasystemen en automatisering. Dit is het moment om over te gaan op een nieuwe handelsnaam “IP-Networks” onder de bestaande naam Cable Tech B.V. De nieuwe handelsnaam “IP-Networks” is bewust gekozen omdat de werkzaamheden fysiek erg ver uit elkaar liggen.

Nieuwe naam voor Cable Tech B.V. en IP Networks: CT-Groep (Cable Tech Groep)

Naast Cable Tech en IP-Networks is er ook CT-Lease als handelsnaam onder Cable Tech B.V. CT-Lease zorgt ervoor dat bij grote installaties niet ineens het volledige aankoopbedrag betaald hoeft te worden maar in termijnen. Zeer aantrekkelijk voor de liquiditeit. Om naar buiten toe het overzicht te bewaren besluiten we om CT-Groep in het leven te roepen. Deze “Cable Tech Groep” omvat dus o.a. netwerkbekabeling, automatisering, IP-gerelateerde installaties en verder. Al deze installaties kunnen door middel van een leaseconstructie worden aangeschaft.

CT-Groep bestaat tien jaar

CT-Groep viert zijn 10-jarige bestaan. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan worden er diverse relatiegeschenken gemaakt in de vorm van een stroopwafeldoosje met inhoud en het jubileumlogo van het tienjarig bestaan alsook diverse andere gadgets. Ondanks de recessie waar wij als bedrijf ook best wel wat van mee hebben gekregen, willen we dit heugelijke feit vieren met onze trouwe opdrachtgevers.

Lancering nieuwe website

Nu de recessie zijn einde nadert, en de dienstenportfolio van de CT-Groep aardig wat uitgebreid is, is het ook tijd om de website te vernieuwen. Naast de werkzaamheden in de offshore, die al heel wat jaartjes onderbelicht zijn geweest, heeft de CT-Groep ook al geruime tijd de cloud oplossingen in huis. Onder andere hosted telefonie, glasvezel, en diverse cloud oplossingen zoals Office 365 zijn inmiddels gemeengoed geworden binnen de CT-Groep.

Verhuizing naar Capelle aan den IJssel

CT-Groep is verhuisd naar Capelle aan den IJssel om zo de bereikbaarheid van haar klanten te vergroten