Branchespecifieke oplossingen

Internet op kantoor

Internet op kantoor

Tegenwoordig is de connectiviteit in zakelijke omgevingen essentieel voor productiviteit en efficiëntie. Een snel, stabiel en zakelijk wifi-netwerk speelt hier een belangrijke rol in. Bij CT-Groep profiteert u van een krachtige internetomgeving, waarmee u zorgeloos al uw werkzaamheden op kantoor kunt uitvoeren. Met ons wifi-netwerk voegt u oneindig veel apparaten toe, ongeacht het aantal verdiepingen van uw kantoor. Maak het werkproces bij u op kantoor nóg flexibeler en profiteer van alle voordelen met draadloos internet. Wilt u in de toekomst mogelijk opschalen? Bij CT-groep groeien we altijd met u mee.

Veilig, stabiel en zakelijk internet op kantoor

Met de jarenlange ervaring en kennis van onze specialisten zijn we dé expert op het gebied van wifi-oplossingen. Van het aanleggen van interne wifi-netwerken, tot point-to-pointverbindingen. We komen graag bij u langs op locatie en analyseren aan de hand van het Site Survey meetsysteem welke plekken het meest geschikt zijn voor de installatie van de draadloze access points. Hierbij brengen we ook eventuele stoorsignalen in kaart, zodat we hier tijdens de plaatsing rekening mee kunnen houden. Na onze korte analyse delen we alle inzichten met u, zodat we samen tot de beste oplossing komen. Zo houden we altijd rekening met uw wensen en budget!

Wifi-oplossingen op kantoor

De specialisten van CT-Groep verdiepen zich graag in uw situatie en bieden zo een oplossing op maat aan. Dit doen we voor een groot aantal verschillende branches. We werken aan de hand van een aantal vaste stappen. Zo gaan we altijd voorafgaand in gesprek over uw voorkeuren en de bijpassende mogelijkheden. Vervolgens richten we de gewenste netwerken in, op zo’n manier dat dit perfect aansluit bij uw onderneming. Zo creëren we een veilig, stabiel en snel wifi-netwerk bij u op kantoor.

De specialisten van CT-groep helpen u graag verder

Heeft u nog vragen over het internet op uw kantoor of wenst u in contact te komen met één van onze specialisten? We voorzien u graag van een passend advies! Door onze flexibele werkdagen zijn we vrijwel altijd te bereiken. Op die manier kunnen we zelfs updates en onderhoud aan uw netwerk uitvoeren in avonduren of in het weekend. We staan graag voor u klaar!

Vrijblijvende informatie

Loopt u tegen bepaalde problemen aan met het wifi-netwerk bij u op kantoor of wilt u naast onze tips om wifi op kantoor te verbeteren meer weten over de mogelijkheden binnen uw onderneming? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! We kijken graag naar uw situatie en stellen aan de hand hiervan een plan van aanpak op. Hierbij kijken we niet alleen naar nieuwe, maar ook bestaande wifi-netwerken op kantoor. Wilt u meer informatie ontvangen? We zijn iedere dag bereikbaar per mail info@ct-groep.com of via de telefoon +31[0]180 593 774.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Uw ervaren ICT partner voor kantoren

 • Een totaalpakket voor uw kantoor

  Geen omkijken meer naar de ICT in uw omgeving. CT-Groep biedt u een zorgeloze totaaloplossing

 • Voor ieder bedrijf een netwerk op maat

  Van kleine MKB onderneming tot groot MKB. Wij hebben voor iedere bedrijfsgrootte een ICT oplossing op maat

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Onderhoud buiten kantooruren

  Indien gewenst kunnen wij grote aanpassingen op uw netwerk in het weekend, vakantie of in de avonduren uitvoeren

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Vrijblijvende informatie

Meer weten over internet op kantoor?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op. We kunnen u dan advies op maat geven over uw netwerkbekabeling of over uw bestaande en/of nieuwe wifi netwerken.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES