Branchespecifieke oplossingen

MKB ICT

ICT totaalpakket voor het MKB

CT-Groep biedt een MKB ICT totaalpakket. CT-Groep kan uw netwerkbekabeling aanleggen, een goed functionerend wifi-netwerk aanleggen en ingeschakeld worden als systeembeheerder MKB.

Een ICT-netwerk voor het MKB

Voor het MKB is een goede kwaliteit van de ICT infrastructuur noodzakelijk geworden. Behalve een intern netwerk is een goed functionerend wifi-netwerk van groot belang. CT-Groep biedt een totaalpakket voor het MKB zodat uw onderneming altijd geniet van de beste ICT oplossingen.

ICT oplossingen MKB: het begint met een goede ICT-infrastructuur

De gegevens die over een netwerk gaan worden steeds vertrouwelijker en de bestanden en datastromen worden steeds zwaarder. Een goede ICT infrastructuur is daarom van essentieel belang. Met de netwerkbekabeling van CT-Groep heeft u gegarandeerd een snel en storingsvrij glasvezelnetwerk. Dit is het fundament van een goede ICT infrastructuur. Ook op de lange termijn beschikt u over voldoende capaciteit.

Een veilig, stabiel en snel wifi-netwerk

Medewerkers zitten niet langer hele dagen op kantoor achter hun desktop. Steeds vaker werken medewerkers vanaf verschillende devices zoals smartphones, laptops en tablets. Dit kan alleen als u ook beschikt over een goed functionerend wifi-netwerk.

Het wifi-netwerk van CT-Groep is veilig, stabiel en snel. Wij bepalen in overleg met u de beste plek voor het installeren van de draadloze access points. Hiervoor maken wij ook gebruik van het Site Survey meetsysteem. Met dit systeem kunnen wij eventuele stoorsignalen detecteren, ook op bestaande access points. Op deze manier kan CT-Groep een optimale werking van de access points garanderen. Ook is het wireless-netwerk eenvoudig op te schalen als de capaciteit onvoldoende blijkt te zijn. Voor gasten is er de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het gastnetwerk.

MKB ICT & IT door CT-Groep

CT-Groep kunt u ook inschakelen voor het systeembeer. CT-Groep draagt zorg voor tijdige updates van de software zonder dat u daar last van heeft. Doordat CT-Groep beschikt over de juiste kennis wordt de hard- en software op een correcte manier geïnstalleerd. Dit verlaagt niet alleen het risico op problemen, het bespaart u ook een hoop tijd. Ook draagt CT-Groep zorg voor de veiligheid van uw netwerk zodat een eventueel lek kan worden voorkomen. Als er onverhoopt toch een storing of een ander probleem is dan staat CT-Groep direct voor u klaar.

CT-Groep is altijd bereikbaar en de werktijden zijn flexibel

Het doel van CT-Groep is om op het gebied van ICT te ontzorgen. Samen met u bepalen we de beste ICT oplossing voor uw bedrijf. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. CT-Groep is optimaal bereikbaar en wij hanteren flexibele werktijden. Onderhoud aan het netwerk of werkzaamheden kunnen gepland worden in de avonduren of in de weekenden.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Uw ervaren ICT partner voor MKB bedrijven

 • Een totaalpakket voor het MKB

  Geen omkijken meer naar de ICT in uw omgeving. CT-Groep biedt u een zorgeloze totaaloplossing

 • Voor ieder bedrijf een netwerk op maat

  Van kleine MKB onderneming tot groot MKB. Wij hebben voor iedere bedrijfsgrootte een ICT oplossing op maat

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Onderhoud buiten kantooruren

  Indien gewenst kunnen wij grote aanpassingen op uw netwerk in het weekend, vakantie of in de avonduren uitvoeren

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Vrijblijvende informatie

Meer weten over het MKB ICT totaalpakket?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op. We kunnen u dan advies op maat geven over uw netwerkbekabeling of over uw bestaande en/of nieuwe wifi netwerken.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES