Hosted telefonie

Wat is Hosted telefonie? Iedereen kent natuurlijk het traditionele bellen door middel van vaste telefonie. Voor veel bedrijven is het handig om te bellen via ‘voice over IP’, ook wel VoIP genoemd. Dit houdt in dat er gebeld wordt via een datanetwerk zoals internet. Veel telewerkers maken hier al gebruik van. Bellen via VoIP of Hosted telefonie kent namelijk veel voordelen ten opzichte van vaste telefonie.

Altijd bereikbaar op hetzelfde nummer

Bij CT-Groep kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van HIP. Dit betekent dat uw mobiele nummers gekoppeld worden aan uw bedrijfscentrale. Hierdoor heeft u geen lokale centrale meer nodig. U bent dus overal bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer. Wanneer u verhuist met uw bedrijf hoeft u dus niet direct een nieuw telefoonnummer aan te vragen, dit verhuist namelijk direct mee. Werkt u dus flexibel en regelmatig op andere locaties? Dat is geen probleem, u bent gewoon goed bereikbaar.

Bespaar Geld!

Wanneer u gebruik maakt van hosted telefonie bespaart u ook nog eens een hoop kosten. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand voor uw telefonie, u komt dus niet voor verassingen achteraf te staan. Doordat bellen via VoIP goedkoper is, betaalt u ook nog eens een stuk minder voor een telefoongesprek.

Hosted telefonie in opkomst

Tegenwoordig maken veel bedrijven gebruik van hosted telefonie, de traditionele vaste telefoonverbinding verdwijnt langzamerhand. Hierdoor wordt bekabeling en beheer van het telefoon netwerk binnen uw bedrijf overbodig. Daarbij komt dat hosted telefonie u meer mogelijkheden geeft. Heeft u bijvoorbeeld een telewerker en wilt u weten hoe diegene uw klanten te woord staat tijdens telefoongesprekken? Geen enkel probleem. U kunt namelijk gemakkelijk gesprekken opnemen en later weer terugluisteren.

Efficiënt werken met hosted telefonie

Tegenwoordig moet iedereen flexibel werken, dit houdt in dat werknemers veel vaker op andere locaties werken en ook nog is bepalen wanneer zij dit doen. Een snelle en efficiënte communicatie is hierbij noodzakelijk. Een goede telefonie hosting ondersteund dit, hierdoor heeft u in ieder geval een goede basis in handen om dit te verwezenlijken.

Wat verandert er voor uw ICT-er?

Voor de ICT-er binnen uw bedrijf verandert er ook het nodige, in de positieve zin van het woord. Uw ICT-er wordt namelijk ontzorgt, er hoeft geen onderhoud gepleegd te worden aan uw telefooncentrale. Wanneer u gaat telefoneren via hosted telefonie neemt u namelijk gebruikersprofielen af en hoeft u geen eigen telefooncentrale meer te beheren. U hoeft hierdoor geen grote investering van te voren te doen, u betaalt gewoon per gebruikersprofiel.

Goed overkomen bij klanten

Door uw telefonie te laten hosten en ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers gemakkelijk bereikbaar zijn, komt goed over bij uw klanten. Eén van de grootste irritaties bij telefonisch contact van klanten is nog steeds dat ze lang moeten wachten totdat er wordt opgenomen. Door gebruik te maken van telefonische hosting zorgt u ervoor dat u op verschillende toestellen bereikbaar bent. Hierdoor is de kans heel klein dat u niet opneemt of uw klant lang moet laten wachten om hem te woord te staan.

Doordat u zich aansluit bij ons als hosting provider, heeft u ook geen last meer van software updates. Wij zorgen er namelijk voor dat u ten alle tijde gebruik kunt maken van telefonie, u bent dus altijd bereikbaar!

Samen kijken wij welke mogelijkheden het nuttigst voor u zijn

Wij van CT-Groep denken graag met u mee om te bekijken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Via VoIP en bellen in de cloud zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Het is natuurlijk wel verstandig om enkel gebruik te maken van de mogelijkheden die voor uw onderneming nuttig zijn. Wij geven u daarom een passend advies waar u ook echt iets aan heeft!

Zoals u leest heeft het veel voordelen om over te stappen naar hosted telefonie. Wij hebben de voordelen van hosted telefonie via CT-Groep nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Meer flexibiliteit
  • Lagere kosten
  • Overal en altijd bereikbaar
  • Geen eigen telefooncentrale meer nodig
  • Lagere kosten
  • Passend advies

Interesse?

Heeft u interesse om gebruik te maken van hosted telefonie? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en geven u aan de hand van uw wensen een passend advies. Hierdoor zal uw communicatie nog beter en efficiënter verlopen!