Diensten en oplossingen

Bedrijfsnetwerk aanleggen

Bedrijfsnetwerk aanleggen

CT-groep legt supersnelle en storingsvrije netwerken aan voor bedrijven. De wereld om ons heen digitaliseert in hoog tempo. Steeds meer apparaten zijn met elkaar verbonden. Dit zorgt voor een hoge druk op bestaande ICT-infrastructuren binnen bedrijven. CT-groep helpt u bij de aanleg van een passend bedrijfsnetwerk. Hierbij maakt het niet uit hoeveel apparaten er moeten worden aangesloten of hoeveel verdiepingen uw kantoor heeft. Geen uitdaging is ons te groot!

Zorgeloos werken

Wanneer u een bedrijfsnetwerk laat aanleggen door CT-groep, dan profiteert u altijd en overal van een supersnel en storingsvrij bedrijfsnetwerk. Een uitstekend bedrijfsnetwerk is essentieel voor de continuïteit van bedrijfsprocessen. Zo kunt u alle werkzaamheden binnen het bedrijf zorgeloos uitvoeren en kunt u zich richten op de dingen die er echt toe doen. CT-groep biedt bedrijven tevens de mogelijkheid om snel op te schalen. Ideaal voor wanneer uw bedrijf sneller groeit dan u had verwacht. Zo helpt CT-groep uw bedrijf groeien!

Bedrijfsnetwerk op maat

CT-groep helpt uw bedrijf graag bij het opzetten van een bedrijfsnetwerk op maat. Onze deskundigen leggen bedrijfsnetwerken aan in kantoorruimtes en industriële omgevingen. U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie. Samen met u kijken onze professionals welk type bedrijfsnetwerk het beste past bij uw situatie. Van de aanleg van databekabeling tot de configuratie van netwerkapparaten. Wij verzorgen het traject van A tot en met Z!

Bedrijfsnetwerk beveiligen

CT-groep is expert op het gebied van de beveiliging van bedrijfsnetwerken. Het is belangrijk om uw bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. Digitalisering brengt namelijk verschillende risico’s met zich mee. Wanneer uw werknemers vaak inloggen en werken op openbare wifi netwerken, dan kunnen cybercriminelen makkelijk inbreken op bedrijfsapparaten. Op deze manier kunnen cybercriminelen gevoelige bedrijfsinformatie stelen of blokkeren. Het is daarom van groot belang uw bedrijfsdata te beveiligen volgens de meest recente wet- en regelgeving. Onze bedrijfsnetwerk beveiliging experts helpen u hier graag bij!

CT-groep staat altijd voor u klaar

Een snel en storingsvrij bedrijfsnetwerk aanleggen? Wij helpen u graag verder met onze zakelijke netwerk oplossingen voor bedrijven. CT-groep biedt bedrijven service en de juiste ondersteuning. Bovendien zijn onze professionals altijd bereikbaar! Daarbij hanteren wij flexibele werktijden. Zo is het mogelijk om de aanleg en onderhoud aan het bedrijfsnetwerk uit te voeren in de avonduren, het weekend of in de vakantie. Onze netwerkspecialisten staan altijd voor u klaar!

Vrijblijvende informatie

Heeft u een vraag over de aanleg of beveiliging van uw bedrijfsnetwerk? Of wilt u meer weten over de aanleg van een bedrijfsnetwerk? Neem dan contact met ons op. U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie. Zo kunnen we u advies op maat aanbieden over bestaande en/of nieuwe bedrijfsnetwerken. Onze medewerkers staan voor u klaar. Ook in het weekend of in de avonduren! Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor wireless oplossingen

 • Geoptimaliseerde Wifi netwerken

  Een veilig, stabiel en snel wifi-netwerk op basis van meting op uw lokatie

 • Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Flexibel

  Updates in het weekend, vakanties of in de avonduren mogelijk

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Vrijblijvende informatie

Weten welke wireless oplossing geschikt is voor uw bedrijf?

Wilt u meer weten over onze wireless mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven over bestaande en/of nieuwe wireless netwerken.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES