Diensten en oplossingen

ICT uitbesteden

ICT uitbesteden

Wilt u de netwerkomgeving binnen uw bedrijf op een persoonlijke en betrokken manier optimaliseren? CT-Groep helpt u graag verder met al uw ICT vraagstukken. Aan de hand van onze innovatieve werkwijze gaan we op zoek naar de service die het beste bij uw onderneming past.

ICT vraagstukken uitbesteden

Tegenwoordig zijn ICT vraagstukken steeds complexer. Er is vaak een brede kennis nodig op meerdere facetten binnen de ICT, waardoor veel organisaties ervoor kiezen om het beheer van hun ICT-omgeving uit te besteden. De huidige technologische ontwikkelingen zorgen namelijk voor toenemende cyberbedreigingen, die bijna onmogelijk te vermijden zijn. Daarnaast is een goed functionerende ICT-omgeving essentieel op de werkvloer. Een storing of defect kan namelijk grote gevolgen hebben op de ICT infrastructuur binnen uw bedrijf.

De voordelen van ICT uitbesteden

Twijfelt u of ICT uitbesteden iets is voor uw onderneming? Bij CT-Groep bieden we verschillende voordelen aan. Zo is het vaak goedkoper om uw ICT zorgen uit handen te geven, dan iemand in dienst te nemen. Met de jarenlange ervaring van onze experts zijn we in staat om snel en zorgvuldig al uw ICT zorgen weg te nemen. We bieden een totaalpakket voor het MKB aan waarin we uw netwerkbeheer monitoren en beveiligen, zodat alle medewerkers binnen uw onderneming zorgeloos en veilig gebruik maken van verschillende systemen. Ten slotte heeft u altijd grip op uw kosten en investeringen. Zo weet u zeker dat u geen extra maandelijkse kosten heeft.

De aanpak van CT-Groep

CT-Groep richt zich voornamelijk op ondernemers in het MKB die hun ICT-omgeving willen optimaliseren. We combineren graag onze kennis en expertise met persoonlijke aandacht, waardoor we een advies op maat kunnen creëren voor uw onderneming. Dit doen we aan de hand van onze verschillende diensten. Vanuit een kennismakingsgesprek met één van onze experts wordt er gekeken naar uw huidige netwerkomgeving. Aan de hand van dat gesprek kunnen we bepalen welke dienst het meest relevant is voor uw onderneming. Vervolgens maken wij een inschatting hoe we gericht het maximale rendement uit uw bedrijfsprocessen kunnen halen, en stellen we een ICT advies op dat perfect aansluit op uw bedrijf. Bovendien is het altijd mogelijk om tussentijds te sparren over bepaalde situaties binnen uw ICT-omgeving. Als ICT bedrijf staan we graag voor u klaar.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of zoekt u een oplossing voor een specifieke situatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch of per mail bereikbaar. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het contactformulier op de website in te vullen. Liever één van onze experts spreken op kantoor? Bel dan even om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat we genoeg tijd hebben om al uw vragen te beantwoorden.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor ICT

 • Gegarandeerd een veilige ICT-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Vrijblijvende informatie

ICT uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ICT-omgeving? Dan is ICT systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES