Diensten en oplossingen

ICT beheer

  • Kwaliteit staat voorop
  • Gecertificeerd team
  • Hulp of afstand

8000+

Succesvolle projecten

21+

Jaren ervaring

20+

Consultants

ICT beheer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar ICT beheer bedrijf dat met behulp van verschillende vooruitstrevende technieken al uw bedrijfsprocessen optimaliseert? De experts van CT-Groep houden alle actuele ICT ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zijn op die manier in staat om al uw ICT vraagstukken op te lossen!

Wat is ICT beheer?

Veel ondernemingen kampen met complexe ICT vraagstukken. Door de huidige technologische ontwikkelingen neemt de kans op cyberbedreigingen toe, wat grote gevolgen kan hebben voor uw bedrijf. Door uw ICT-omgeving uit te besteden, worden al deze zorgen weggenomen. Een ICT beheerder monitort alle informatie- en mediasystemen van een onderneming. Deze systemen worden constant beveiligd en onderhouden. Door uw ICT beheer uit handen te geven worden storingen vroegtijdig opgespoord, zodat u later geen last heeft van fouten binnen uw ICT-omgeving.

ICT beheer uitbesteden

Een goed functionerende netwerkomgeving is essentieel op de werkvloer. Daarom is het uitbesteden van uw ICT systeembeheer een zeer geschikte keus. Daarnaast bespaart het u flink wat kosten doordat u zelf geen ICT medewerker in dienst hoeft te nemen. Door uw netwerkomgeving uit handen te geven, kunnen al uw medewerkers zorgeloos en veilig gebruik maken van alle systemen binnen uw onderneming. U heeft bovendien altijd grip op de kosten en investeringen. CT-Groep is dé specialist op het gebied van ICT beheer Nederland! Wij helpen u graag verder aan de hand van onze kennis en expertise.

De aanpak van CT-Groep

Bent u op zoek naar een ICT beheer bedrijf in Nederland? CT-Groep helpt u graag met uw gehele ICT beheer! Wij hanteren een persoonlijke en betrokken aanpak en leveren altijd werk op maat. We doorgronden met plezier al uw wensen zodat we het maximale rendement uit uw bedrijfsprocessen kunnen halen. Dit doen we aan de hand van onze verschillende diensten. Om te bepalen welke dienst het meest geschikt is voor uw onderneming, plannen we graag een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek zullen we al uw ICT vraagstukken onder ogen nemen en maken we een schatting hoe we uw bedrijfsprocessen snel en zorgvuldig op korte en lange termijn kunnen optimaliseren. We stellen vervolgens een ICT advies op dat perfect aansluit op uw onderneming. Wilt u tussendoor sparren over specifieke situaties binnen uw ICT-omgeving? Ook dat kan! De experts van CT-Groep staan als ICT en ICT bedrijf altijd voor u klaar.

Neem contact met ons op

Wilt u het liefst vandaag nog uw ICT uitbesteden of wenst u te spreken met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op! Wij zijn maandag tot en met vrijdag per telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website te bereiken. Wilt u liever een bakje koffie op kantoor komen doen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat we klaar zitten voor uw komst.

Wij helpen u graag verder!

Ook werken in een veilig omgeving?

  • Snelle reactie
  • Direct hulp
  • Betrouwbare support

Wij werken met trots en passie voor onderstaande bedrijven!

Betrouwbare partner voor beheer en onderhoud van uw netwerk

Gegarandeerd een veilige ict-omgeving

Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

Branchespecifieke oplossingen

Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

Optimale bereikbaarheid

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

Proactieve aanpak

We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

Schaalbaar

De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

Persoonlijk advies

U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Een woordje van onze klanten!

Informatie of advies?

Wij helpen u graag verder

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.