Diensten en oplossingen

Netwerkbeheer

  • Kwaliteit staat voorop
  • Gecertificeerd team
  • Hulp of afstand

8000+

Succesvolle projecten

21+

Jaren ervaring

20+

Consultants

Netwerkbeheer uitbesteden?

CT-Groep is uw partner op het gebied van systeem- en netwerkbeheer! Met de brede kennis en jarenlange ervaring van onze ICT specialisten zijn we in staat om uw bedrijfsprocessen op korte termijn te optimaliseren. We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Netwerkbeheer uitbesteden

Bij CT-Groep vinden we het belangrijk dat u in een betrouwbare en veilige netwerkomgeving kunt werken. Een goed functionerende ICT omgeving is hierbij van groot belang. Storingen en tijdelijke defecten kunnen namelijk voor een grote impact binnen uw bedrijfsvoering zorgen. Om dit te bewerkstelligen is een optimaal beheer van uw netwerkomgeving noodzakelijk. Om die reden kiezen veel ondernemingen ervoor hun ICT omgeving uit handen te geven. CT-Groep helpt u hier graag mee. Met onze expertise helpen we uw doelstellingen op het gebied van ICT te behalen.

ICT netwerkbeheer

We hebben dagelijks te maken met nieuwe ontwikkelingen in verschillende facetten binnen het ICT vakgebied. ICT vraagstukken worden hierdoor complexer, waardoor het beveiligen van uw systeem en netwerk nog belangrijker wordt. CT-Groep installeert uw hard- en software op de juiste manier, zodat het risico op problemen binnen uw netwerkomgeving afneemt. Onze specialisten helpen uw netwerkomgeving te onderhouden en zorgen daarnaast voor een veilige werkomgeving.

Netwerkbeheer Rotterdam op maat

Onze specialisten kijken graag met u mee naar de huidige netwerkomgeving binnen uw onderneming. Vanuit dat punt schetsen we de vervolgstappen die nodig zijn om uw onderneming te laten groeien. Na deze analyse wordt er een strategie opgesteld die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering. Hierin worden alle ICT vraagstukken binnen uw onderneming getackeld, en kunt u zorgeloos gebruik maken van uw netwerkomgeving. Loopt u tussentijds tegen een specifieke ICT situatie aan? Ook dan zijn we bereikbaar! We helpen u graag verder met ieder ICT vraagstuk binnen uw onderneming.

Passende oplossing voor uw onderneming

CT-Groep is dé ICT netwerkbeheerder in Rotterdam. We richten ons volledig op verschillende ondernemers in het MKB en instellingen. We zijn uw sparringpartner op het gebied van systeembeheer en ondersteunen uw onderneming waar mogelijk. Onze specialisten lossen al uw ICT vraagstukken slim, snel en efficiënt op. Hierin staan uw wensen en behoefte voorop. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak behalen we samen de resultaten die u voor ogen heeft.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd of netwerkbeheer uitbesteden ook iets voor uw onderneming is? Neem dan contact met ons op! Ook voor systeembeheer en serverbeheer kunt u gerust bij ons aankloppen. Onze specialisten vertellen u graag meer over alle voordelen van onze diensten en kijken graag mee naar de bedrijfsprocessen binnen uw onderneming. We zijn dagelijks bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via de telefoon, per mail of via het contactformulier op onze website. Heeft u liever een fysieke afspraak bij u of ons op kantoor? Laat het ons dan van tevoren even weten, dan zorgen we dat de koffie klaar staat!

Wij helpen u graag verder!

Ook werken in een veilig omgeving?

  • Snelle reactie
  • Direct hulp
  • Betrouwbare support

Wij werken met trots en passie voor onderstaande bedrijven!

Betrouwbare partner voor beheer en onderhoud van uw netwerk

Gegarandeerd een veilige ict-omgeving

Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

Branchespecifieke oplossingen

Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

Optimale bereikbaarheid

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

Proactieve aanpak

We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

Schaalbaar

De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

Persoonlijk advies

U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Een woordje van onze klanten!

Informatie of advies?

Wij helpen u graag verder

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.