Diensten en oplossingen

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

CT-Groep is uw partner op het gebied van systeem- en netwerkbeheer! Met de brede kennis en jarenlange ervaring van onze ICT specialisten zijn we in staat om uw bedrijfsprocessen op korte termijn te optimaliseren. We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Netwerkbeheer uitbesteden

Bij CT-Groep vinden we het belangrijk dat u in een betrouwbare en veilige netwerkomgeving kunt werken. Een goed functionerende ICT omgeving is hierbij van groot belang. Storingen en tijdelijke defecten kunnen namelijk voor een grote impact binnen uw bedrijfsvoering zorgen. Om dit te bewerkstelligen is een optimaal beheer van uw netwerkomgeving noodzakelijk. Om die reden kiezen veel ondernemingen ervoor hun ICT omgeving uit handen te geven. CT-Groep helpt u hier graag mee. Met onze expertise helpen we uw doelstellingen op het gebied van ICT te behalen.

ICT netwerkbeheer

We hebben dagelijks te maken met nieuwe ontwikkelingen in verschillende facetten binnen het ICT vakgebied. ICT vraagstukken worden hierdoor complexer, waardoor het beveiligen van uw systeem en netwerk nog belangrijker wordt. CT-Groep installeert uw hard- en software op de juiste manier, zodat het risico op problemen binnen uw netwerkomgeving afneemt. Onze specialisten helpen uw netwerkomgeving te onderhouden en zorgen daarnaast voor een veilige werkomgeving.

Netwerkbeheer Rotterdam op maat

Onze specialisten kijken graag met u mee naar de huidige netwerkomgeving binnen uw onderneming. Vanuit dat punt schetsen we de vervolgstappen die nodig zijn om uw onderneming te laten groeien. Na deze analyse wordt er een strategie opgesteld die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering. Hierin worden alle ICT vraagstukken binnen uw onderneming getackeld, en kunt u zorgeloos gebruik maken van uw netwerkomgeving. Loopt u tussentijds tegen een specifieke ICT situatie aan? Ook dan zijn we bereikbaar! We helpen u graag verder met ieder ICT vraagstuk binnen uw onderneming.

Passende oplossing voor uw onderneming

CT-Groep is dé ICT netwerkbeheerder in Rotterdam. We richten ons volledig op verschillende ondernemers in het MKB en instellingen. We zijn uw sparringpartner op het gebied van systeembeheer en ondersteunen uw onderneming waar mogelijk. Onze specialisten lossen al uw ICT vraagstukken slim, snel en efficiënt op. Hierin staan uw wensen en behoefte voorop. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak behalen we samen de resultaten die u voor ogen heeft.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd of netwerkbeheer uitbesteden ook iets voor uw onderneming is? Neem dan contact met ons op! Ook voor systeembeheer en serverbeheer kunt u gerust bij ons aankloppen. Onze specialisten vertellen u graag meer over alle voordelen van onze diensten en kijken graag mee naar de bedrijfsprocessen binnen uw onderneming. We zijn dagelijks bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via de telefoon, per mail of via het contactformulier op onze website. Heeft u liever een fysieke afspraak bij u of ons op kantoor? Laat het ons dan van tevoren even weten, dan zorgen we dat de koffie klaar staat!

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor beheer en onderhoud van uw netwerk

 • Gegarandeerd een veilige ict-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij werken

We zijn zelf gevestigd in Capelle aan den IJssel. Vanuit hier bedienen wij onze klanten door heel Nederland. Zo zijn we onder anderen actief als netwerkbeheerder in Amsterdam, Den Haag, Gouda, Rotterdam en Utrecht actief.

Vrijblijvende informatie

Netwerkbeheer uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ict-omgeving? Dan is it systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES