Diensten en oplossingen

Serverbeheer

  • Kwaliteit staat voorop
  • Gecertificeerd team
  • Hulp of afstand

8000+

Succesvolle projecten

21+

Jaren ervaring

20+

Consultants

Serverbeheer uitbesteden?

Voor bedrijven zijn betrouwbare, veilige en efficiënte servers op de werkvloer onmisbaar. Met behulp van een serverbeheerder worden servers onder andere onderhouden en geoptimaliseerd. Door serverbeheer uit te besteden kunnen ondernemers zorgeloos gebruik maken van een goed functionerende netwerkomgeving. Bij CT-Groep beschikken onze experts over alle expertise om het volledige serverbeheer van uw bedrijf uit handen te nemen.

Altijd een goed beveiligde werkomgeving

De servers binnen uw bedrijfsvoering vormen de kern van uw IT-infrastructuur. Om de systemen binnen een onderneming soepel en consistent te laten werken, is het beheren van deze servers van groot belang. Servers bevatten namelijk vaak gevoelige gegevens, waardoor dit vaak het doelwit is van cyberaanvallen. Met behulp van een serverbeheerder worden verschillende beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd. Hierdoor kunt u altijd zorgeloos gebruik maken van een veilige netwerkomgeving. Bovendien monitoren we bij CT-Groep continu uw serverprestaties. Dit betekent dat we vroegtijdig problemen zoals bijvoorbeeld geheugenlekken en storingen kunnen identificeren. Dit houden onze experts nauwkeurig bij in een rapportage.

Voldoe aan de juiste regelgeving

Bij CT-Groep nemen we het volledige beheer van de servers binnen uw bedrijf uit handen. Zo buigen we ons over de beveiliging van uw gegevens, maar ook over patchmanagement, back-up en herstel strategieën. Daarnaast zorgen we dat uw bedrijf voldoet aan mogelijke specifieke brancheregels en compliance vereisten. Hierdoor wordt onder andere de toegankelijkheid van uw online omgeving verbeterd en worden beveiligingsrisico’s geminimaliseerd. Doordat eventuele problemen vroegtijdig verholpen worden, bespaart u veel kosten op lange termijn.

Serverbeheer door CT-Groep

Bent u als ondernemer op zoek naar een betrouwbare serverbeheerder? Bij CT-Groep nemen we al uw zorgen graag uit handen! Ook als het gaat om systeembeheer en netwerkbeheer. We bieden oplossingen aan voor bedrijven die continu bezig zijn met de optimalisatie van hun netwerkomgeving. Met de expertise, kennis en persoonlijke aanpak van onze experts zijn we in staat om de online werkomgeving van uw bedrijf naar een volgend level te tillen. Wilt u meer weten over ons bedrijf en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We helpen u graag verder! We zijn op werkdagen van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon +31(0)180 593 774 of via de mail info@ct-groep.com.

Wij helpen u graag verder!

Ook werken in een veilig omgeving?

  • Snelle reactie
  • Direct hulp
  • Betrouwbare support

Wij werken met trots en passie voor onderstaande bedrijven!

Betrouwbare partner voor beheer en onderhoud van uw netwerk

Gegarandeerd een veilige ict-omgeving

Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

Branchespecifieke oplossingen

Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

Optimale bereikbaarheid

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

Proactieve aanpak

We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

Schaalbaar

De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

Persoonlijk advies

U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Een woordje van onze klanten!

Informatie of advies?

Wij helpen u graag verder

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.