Diensten en oplossingen

Zakelijke wifi oplossingen

Wifi oplossingen voor bedrijven

Een veilig, stabiel en snel zakelijk wifi netwerk op kantoor is een echte must! Een slechte wifi verbinding kan belangrijke online meetings verstoren. Bovendien kan het de productiviteit drastisch verlagen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Met een zakelijk wifi netwerk van CT-groep heeft u te allen tijden een stabiel netwerk, waarmee u werkzaamheden binnen het bedrijf kunt uitvoeren. Hierbij maakt het niet uit hoeveel apparaten er op het netwerk zijn aangesloten of hoeveel verdiepingen uw kantoor heeft. U zult merken dat bij het aanleggen van draadloos internet het werkproces veel flexibeler verloopt vergeleken met thuiswerken. Bovendien is het mogelijk om snel op te schalen. Ideaal voor wanneer uw bedrijf sneller groeit dan u had verwacht. Zo helpt CT-groep uw bedrijf groeien!

Een veilig, stabiel en snel zakelijk wifi netwerk

CT-groep is uw specialist op het gebied van zakelijke wifi oplossingen. Wij zijn deskundig in het aanleggen van zowel interne wifi-netwerken als point-to-point verbindingen. Een wifi netwerk van CT-groep is veilig, stabiel en snel. Onze specialisten zijn ervaren in het aanleggen en beheren van zakelijke wifi netwerken. In overleg met u bepalen we de beste plek voor het installeren van draadloze access points. Hiervoor maken wij gebruik van een Site Survey meetsysteem. Met dit systeem kunnen wij eventuele stoorsignalen detecteren. Op deze manier kan CT-groep een optimale werking en dekking van de access points. Zo maakt CT-groep de aanleg van een zakelijk wifi netwerk eenvoudig!

Branchespecifieke oplossingen

Bovendien biedt CT-groep branche specifieke wifi-oplossingen aan bedrijven. Van de zorg tot het onderwijs, voor iedere branche bieden wij passende oplossingen op maat! Bij ons krijgt u altijd een inventarisatie van uw situatie. Op deze manier kunnen wij samen met u de juiste keuze maken! Vervolgens richten wij de netwerken zo in dat uw bedrijfsvoering ondersteund wordt door een stabiele infrastructuur. Zo legt CT-groep uw zakelijk wifi netwerk volledig op maat aan!

CT-groep staat altijd voor u klaar

Zakelijk wifi netwerk aanleggen? Wij helpen u graag verder met onze zakelijke wifi oplossingen voor bedrijven. CT-groep is altijd bereikbaar! Daarbij hanteren wij flexibele werktijden. Zo is het ook mogelijk om onderhoud aan het netwerk of updates uit te voeren in de avonduren, het weekend of in de vakantie. Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

Vrijblijvende informatie

Last van wifi problemen op kantoor? Weten welke wifi oplossing geschikt is voor uw bedrijf? Of wilt u meer weten over onze zakelijke wifi oplossingen voor bedrijven? Neem dan contact met ons op. U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie. Zo kunnen we u advies op maat aanbieden over bestaande en/of nieuwe zakelijke wifi netwerken. Onze medewerkers staan voor u klaar. Ook in het weekend of in de avonduren! Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor wireless oplossingen

 • Geoptimaliseerde Wifi netwerken

  Een veilig, stabiel en snel wifi-netwerk op basis van meting op uw lokatie

 • Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Flexibel

  Updates in het weekend, vakanties of in de avonduren mogelijk

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Vrijblijvende informatie

Weten welke wireless oplossing geschikt is voor uw bedrijf?

Wilt u meer weten over onze wireless mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven over bestaande en/of nieuwe wireless netwerken.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES