Systeembeheer

Binnen uw bedrijf moet het ICT-netwerk altijd in orde zijn, goed systeembeheer zorgt ervoor dat uw systemen altijd goed functioneren. U en uw bedrijf kunnen het zich niet veroorloven wanneer het netwerk eruit ligt. Daarom heeft u een sterke partij nodig die uw systeembeheer verzorgd. Bij CT-Groep doen wij er alles aan om uw ICT-netwerk goed te verzorgen zodat u zich als bedrijf kunt bezighouden met uw corebusiness.

Uw systeembeheer uitbesteden

Voor veel MKB-bedrijven is het onbetaalbaar om een goede systeembeheerder in dienst te nemen. Het is daarom voordelig om uw systeembeheer uit te besteden aan CT-Groep. U bent dan namelijk een stuk voordeliger uit dan wanneer u een systeembeheerder in dienst neemt. Bij systeembeheer moet het uitgangspunt zijn om het netwerk van uw bedrijf altijd draaiende te houden. Dit is dan ook de missie van CT-Groep, wij zorgen ervoor dat u altijd aan de slag kunt!

Wat valt er allemaal onder systeembeheer?

Onder systeembeheer vallen een tal van zaken. U kunt hierbij denken aan: servers, printers, computers, firewalls en internet- en telefoonverbinding. Deze zaken zijn bij veel bedrijven van essentieel belang. Eigenlijk is het alles wat u nodig heeft op ICT-gebied.  Daarom is het belangrijk dat u dit als bedrijf goed voor elkaar heeft. U kunt ongestoord te werk gaan, wij zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat updates van bepaalde software tijdig ingepland worden. U hoeft dit dus allemaal zelf niet meer te doen. Heeft u onverhoopt toch een storing of iets dergelijks? Uiteraard staan wij van CT-Groep altijd klaar om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

En wat doen we nog meer?

Zoals u net heeft kunnen lezen onderhouden wij alles wat op ICT-gebied belangrijk is voor uw bedrijf. Het is niet alleen het onderhouden en het up-to-date houden van uw netwerk. Wij zorgen ook voor de veiligheid van uw netwerk. Doordat ICT zo ontzettend groot is en een lek in uw netwerk al snel kan voorkomen, is veiligheid erg van belang. Daarnaast kunnen wij ook uw hard- en software installeren. Veel ondernemers kost het veel tijd om een soft- en hardware op een goede manier te installeren. Dit is zonde, u kunt deze tijd beter steken in andere zaken. Het installeren van soft- en hardware vereist vaak een bepaalde kennis, wij bezitten deze kennis. Dit komt omdat we iedere dag met systeembeheer bezig zijn. Hierdoor verlagen wij het risico voor u dat er problemen ontstaan in uw netwerk. Wij handelen proactief. Dit wil zeggen dat we een probleem liever voorkomen dan dat we het verhelpen.

Proactief handelen

Er wordt weleens gezegd dat het voordeel van systeembeheer in eigen hand is dat u zelf tijdig kunt ingrijpen bij ICT-storingen. Natuurlijk is dit een voordeel wanneer het uren zou duren voor dat uw systeembeheer partij eens zou reageren en ingrijpen. Bij CT-Groep handelen wij direct voor u wanneer er problemen ontstaan. U hoeft dus niet uren op een reactie van onze kant te wachten. Doordat wij elke dag bezig zijn met systeembeheer, kunnen wij ook gemakkelijker en effectiever ingrijpen wanneer er problemen zijn. We herkennen problemen vaak snel (meestal al voor dat ze er zijn), hierdoor kunnen we snel en adequaat reageren.

Wij zorgen ervoor dat u niet afhankelijk bent

Het kan spannend voor u zijn, wanneer u uw volledige ICT-netwerk overdraagt aan een andere partij. Er wordt nog weleens gezegd dat u zichzelf dan afhankelijk maakt van een andere partij. In zekere zin is dat zo, alleen bij CT-Groep doen wij er alles aan om dit niet zo te laten voelen. Wij betrekken u zeer actief bij alle processen en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit realiseren wij door een persoonlijke aanpak te hanteren.

Uw systeembeheer uitbesteden aan CT-Groep

Heeft u interesse om uw systeembeheer uit te besteden aan CT-Groep? Neem dan eens contact met ons op! Wij helpen u graag en geven u een passend advies. Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen. Door uw wensen en situatie bij ons kenbaar te maken kunnen wij voor u een overzichtelijke offerte opstellen. Bij CT-Groep hanteren wij een goede prijs- kwaliteitsverhouding en gaan we altijd voor het maximale rendement voor uw systeembeheer. Laat u daarom eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die wij voor uw onderneming hebben!