ICT bedrijf

ICT Zoetermeer

ICT Zoetermeer

Bent u op zoek naar een ICT partner die de volledige netwerkomgeving van uw onderneming uit handen neemt? CT-Groep helpt u hier graag bij! Onze experts in Zoetermeer zetten zich iedere dag in om uw doelstellingen op korte termijn te behalen.

ICT partner Zoetermeer

Iedereen ziet zijn of haar onderneming het liefst groeien. Door de huidige technologieën krijgen ondernemingen vaak te maken met uiteenlopende ICT vraagstukken. Deze vraagstukken vereisen brede kennis en vaak veel ervaring over verschillende facetten binnen het ICT vakgebied. Om die reden kiezen veel ondernemingen om hun netwerkomgeving uit te besteden. CT-Groep is dé specialist op het gebied van ICT omgevingen. Met de jarenlange ervaring van onze experts, zijn we in staat om uw onderneming binnen no-time te laten groeien.

ICT bedrijf Zoetermeer

CT-Groep past zich naar al uw doelstellingen aan! Op die manier halen wij het maximale rendement uit al uw bedrijfsprocessen. Onze experts monitoren en analyseren de netwerkomgeving van uw onderneming continu, waardoor de kans op cyberbedreigingen en storingen direct afneemt. Zo werken al uw medewerkers in een veilige omgeving. Wanneer u besluit om uw ICT omgeving uit handen te geven, kijken onze experts graag mee naar uw netwerkomgeving. Zij analyseren de huidige situatie en bekijken welke vervolgstappen gewenst zijn. Als deze stappen in kaart zijn gebracht, koppelen we hier een strategie aan die volledig aansluit op de bedrijfsvoering van uw onderneming. Heeft u op dit moment al een ICT vraagstuk klaarliggen? Geef dit dan direct aan! Onze experts helpen u hier graag bij.

ICT oplossingen Zoetermeer

ICT bedrijf Zoetermeer richt zich volledig op ondernemers in het MKB en instellingen. Met onze MKB ICT oplossingen bieden we ondersteuning aan op het gebied van complexe ICT vraagstukken en lossen deze snel, slim én efficiënt op. We werken op een persoonlijke, betrokken manier waarin we al uw wensen en behoefte doorgronden. Samen met u realiseren we graag op korte termijn de resultaten die u voor ogen heeft. Zo behalen we samen mooie resultaten! Heeft u tussentijds te maken met een specifieke situatie binnen uw ICT omgeving? Twijfel dan niet om dit aan te geven bij onze experts. Zij staan iedere dag opnieuw voor u klaar.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over één van onze ICT oplossingen op de website of wenst u een gesprek met één van onze specialisten van ICT Zoetermeer? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We kijken samen met u naar alle mogelijkheden binnen uw onderneming op het gebied van netwerkomgevingen. Wij zijn op werkdagen van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Wilt u liever een fysieke afspraak inplannen? Geen probleem! We nodigen u graag uit bij ons op kantoor. Liever bij uw onderneming aan tafel? Geef dit dan van tevoren even aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor uw ICT infrastructuur

 • Gegarandeerd een veilige ICT-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij werken

Naast Rotterdam bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Eindhoven, Gouda en Utrecht actief.

Vrijblijvende informatie

ICT uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ICT-omgeving? Dan is ICT systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES