ICT bedrijf

ICT Gouda

ICT Gouda

Bent u op zoek naar een innovatief bedrijf in Gouda dat al uw ICT zorgen uit handen neemt? CT-Groep is dé specialist op het gebied van netwerkomgevingen. Met de brede kennis van onze experts zetten we ons iedere dag in om het maximale rendement uit uw bedrijfsprocessen te halen.

ICT beheer Gouda uitbesteden

De huidige technologische ontwikkelingen brengen veel gevolgen met zich mee. Zo worden ICT vraagstukken steeds complexer, waardoor u als ondernemer te maken krijgt met extra zorgen. Er is namelijk steeds meer kennis nodig op verschillende facetten binnen de ICT. Veel ondernemingen besluiten daarom ook hun netwerkomgeving uit te besteden. CT-Groep helpt u hier graag bij! Onze experts monitoren iedere dag uw gehele ICT-omgeving, waardoor we vroegtijdig storingen kunnen opsporen en cyberbedreigingen kunnen tegengaan. Zo weet u zeker dat al uw medewerkers aan de slag kunnen gaan in een veilige en zorgeloze werkomgeving. De experts van CT-Groep hebben jarenlange ervaring binnen de ICT wereld en weten daardoor precies hoe ze uw onderneming kunnen voorzien van een passend advies!

ICT bedrijven Gouda

CT-Groep geeft om de resultaten en groei van uw onderneming. Daarom combineren we graag onze kennis met persoonlijke aandacht, om u te voorzien van het beste advies. De experts van CT-Groep kijken samen met u naar de huidige netwerkomgeving van uw onderneming. Vanuit dat punt schetsen we enkele vervolgstappen. Wij passen ons graag aan naar uw uitdagingen en luisteren constant naar uw wensen en behoeften. Heeft u tussentijds nog vragen over een specifieke situatie of loopt u tegen een bepaald vraagstuk aan? Wij staan altijd klaar om met u te sparren!

Oplossingen ICT bedrijf Gouda

Bij CT-Groep richten we ons voornamelijk op ondernemers in het MKB en instellingen. We maken graag met u kennis in een eerste gesprek waarin we uw gehele ICT-omgeving analyseren. Zo krijgen onze specialisten een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken. Vanuit deze analyse stellen we een strategie op korte of lange termijn op, die aansluit op uw gehele bedrijfsvoering. We houden gedurende dit proces rekening met uw wensen, en focussen ons daarnaast specifiek op de vraagstukken die u als prioriteit ziet. We vinden het namelijk belangrijk dat u het maximale uit al uw bedrijfsprocessen kunt halen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in één of meerdere diensten op onze website of wenst u een expert te spreken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon, ons e-mailadres of het contactformulier op onze website. Wilt u liever fysiek afspreken bij ons of bij uzelf op kantoor? Laat het ons dan voorafgaand even weten. Dan zorgen wij ervoor dat we op tijd bij de afspraak verschijnen.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor uw ICT infrastructuur

 • Gegarandeerd een veilige ICT-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij werken

Naast Gouda bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer actief.

Vrijblijvende informatie

ICT uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ICT-omgeving? Dan is ICT systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES