ICT bedrijf

ICT Den Haag

ICT bedrijf Den Haag

Wilt u graag de ICT vraagstukken binnen uw onderneming oplossen? CT-Groep is dé expert op het gebied van netwerkomgevingen. Met onze innovatieve werkwijze stellen we een advies op dat perfect aansluit op uw onderneming! Niet voor niets noemen we ons hét ICT bedrijf Den Haag. We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

ICT uitbesteden Den Haag

Door de huidige technologische ontwikkelingen worden vraagstukken rondom ICT steeds complexer. Veel ondernemingen kiezen er om die reden voor om hun netwerkomgeving uit handen te geven. Op die manier ben je er als ondernemer van verzekerd dat jouw ICT infrastructuur iedere dag wordt gemonitord, waardoor je cyberbedreigingen en storingen vroegtijdig opspoort. Daarnaast is het tegenwoordig bijna niet mogelijk om zelf zicht te houden op de gehele netwerkomgeving van uw onderneming. De huidige vraagstukken rondom netwerkomgevingen eisen een brede kennis op meerdere facetten binnen de ICT. CT-Groep is uw dienstverlener op het gebied van ICT! Onze experts hebben jarenlang ervaring binnen deze wereld, waardoor ze uw onderneming gericht advies kunnen geven.

ICT bedrijf Den Haag

Bij CT-Groep geven we om uw resultaten. We doen ons best om het maximale rendement uit al uw bedrijfsprocessen te halen. Dit doen we door onze kennis met persoonlijke aandacht te combineren. Zo kijken wij gericht naar de huidige ICT-omgeving van uw onderneming, en focussen we vanaf dat punt op eventuele vervolgstappen. We doorgronden graag al uw wensen en lossen uw specifieke ICT vraagstukken snel en efficiënt op.

De aanpak van CT-Groep

We werken bij CT-Groep aan de hand van de nieuwste innovaties. We richten ons voornamelijk op ondernemers in het MKB en instellingen, waarbij we onze kennis loslaten op uw uitdagingen. Vanuit de kennismaking analyseren we de huidige netwerkomgeving van uw onderneming. Op die manier krijgen onze experts een duidelijk beeld van de huidige ICT situatie. Vanuit dat punt stellen we een strategie op korte of lange termijn op, waardoor we het maximale uit uw bedrijfsprocessen kunnen halen. We houden hierbij altijd rekening met uw behoeften en wensen, zodat de strategie geheel aansluit bij uw bedrijfsvoering. Mocht u tussentijds tegen specifieke situaties of vraagstukken aanlopen, dan kunt u contact met ons opnemen. De experts van CT-Groep staan altijd klaar om met u te sparren!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de diensten op onze website of hoe wij als ICT bedrijf in Den Haag werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! U kunt ons op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) bereiken via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Heeft u liever een gesprek op locatie? Laat het ons dan even weten, dan zorgen wij ervoor dat we bij u op kantoor langskomen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons op locatie langs te komen. We helpen u graag verder!

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor uw ICT infrastructuur

 • Gegarandeerd een veilige ICT-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij werken

Naast Den Haag bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen in Amsterdam, Delft, EindhovenGouda, Rotterdam en Utrecht actief.

Vrijblijvende informatie

ICT uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ICT-omgeving? Dan is ICT systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES