ICT bedrijf

ICT Barendrecht

ICT Barendrecht

Zoekt u een geschikte ICT bedrijf in Barendrecht die uw onderneming ondersteuning aanbiedt op het gebied van netwerkomgevingen? CT-Groep helpt u hier graag bij! Met de brede kennis en jarenlange ervaring van onze specialisten zijn we in staat om al uw ICT doelstellingen zo snel mogelijk te behalen.

ICT consultancy Barendrecht

Bij CT-Groep doen we er alles aan om uw onderneming te laten groeien. Door de huidige technologieën krijgen ondernemers steeds vaker te maken met complexe ICT vraagstukken. Het oplossen van deze vraagstukken vereist veel kennis en jarenlange ervaring over verschillende facetten binnen het ICT vakgebied. Veel ondernemingen kiezen er daarom voor hun volledige netwerkomgeving uit handen te geven. CT-Groep helpt uw onderneming graag verder met alles omtrent ICT beheer! Met onze expertise helpen we de ICT omgeving van uw onderneming te optimaliseren.

ICT bedrijf Barendrecht

CT-Groep zet zich iedere dag in om het maximale rendement uit al uw bedrijfsprocessen te halen. Onze specialisten monitoren en analyseren de netwerkomgeving van uw onderneming ieder moment van de dag, zodat de kans op storingen en cyberbedreigingen afneemt. Op die manier weet u zeker dat al uw medewerkers zorgeloos en veilig kunnen werken. Als u besluit om uw systeem- en netwerkbeheer uit te besteden, kijken we eerst naar uw huidige ICT omgeving. Aan de hand van die analyse stellen onze specialisten een strategie op maat op. Hier zijn alle vervolgstappen voor uw onderneming in verwerkt. Heeft u voorafgaand al een ICT vraagstuk liggen? Laat dit dan direct weten! Onze specialisten zullen u dan meteen verder helpen.

ICT oplossingen Barendrecht

De specialisten van CT-Groep Barendrecht richten zich voornamelijk op instellingen en ondernemers in het MKB. Met onze MKB oplossingen bieden uw onderneming ondersteuning aan op het gebied van uiteenlopende ICT vraagstukken. Deze lossen we vervolgens snel, slim en efficiënt op. We werken op een persoonlijke en betrokken manier, zodat we aan uw wensen en behoefte kunnen voldoen. Zo zijn we in staat om samen met u mooie resultaten te behalen. Loopt u gedurende een periode tegen een specifieke ICT situatie aan? Geef dit dan aan bij één van onze specialisten. Zij passen zich graag naar uw uitdagingen aan.

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle voordelen op het gebied van ICT voor uw onderneming? Laat het ons weten! Onze ICT specialisten uit Barendrecht vertellen u graag alle ins en outs over de netwerkomgeving binnen uw bedrijf. Ook voor aanvullende vragen over onze beschikbare diensten kunt u contact met ons opnemen. U bereikt ons op werkdagen van maandag tot en met vrijdag via de telefoon, per mail of via het contactformulier dat u op onze website terugvindt. Liever bij u, of bij ons op kantoor afspreken? Laat het ons van tevoren even weten, dan zorgen wij dat we klaar zijn voor uw komst!

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor uw ICT infrastructuur

 • Gegarandeerd een veilige ICT-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij werken

Naast Rotterdam bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Dordrecht, Gouda en Utrecht actief.

Vrijblijvende informatie

ICT uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ICT-omgeving? Dan is ICT systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES