ICT bedrijf

ICT Dordrecht

ICT Dordrecht

Wilt u de bedrijfsprocessen binnen uw onderneming op korte termijn optimaliseren? De specialisten van CT-Groep helpen u hier graag mee! Met onze brede kennis en expertise nemen we al uw zorgen omtrent uw netwerkomgeving uit handen.

ICT Dordrecht uitbesteden

Veel ondernemingen hebben te maken met complexe ICT vraagstukken. Deze vraagstukken vereisen een brede kennis en jarenlange ervaring op meerdere facetten binnen het ICT vakgebied. Om die reden kiezen veel bedrijven om hun ICT omgeving uit handen te geven. Bij CT-Groep zijn we dé specialist in Dordrecht op het gebied van netwerkomgevingen. Onze experts zijn op de hoogte van alle huidige technologische ontwikkelingen, waardoor wij snel kunnen schakelen. We weten namelijk hoe belangrijk het is om in een goed functionerende werkomgeving aan de slag te gaan.

ICT consultancy Dordrecht

CT-Groep zet zich iedere dag in om het maximale rendement uit al uw bedrijfsprocessen te halen. Doordat we uw netwerkomgeving continu monitoren en analyseren, neemt de kans op cyberbedreigingen en storingen af. Op die manier werkt iedereen binnen uw onderneming zorgeloos en veilig. Op het moment dat u besluit uw ICT omgeving uit handen te geven, kijken onze experts graag samen met u naar de huidige netwerkomgeving binnen uw onderneming. Vanuit die analyse beslissen we welke vervolgstappen gewenst zijn. Dit verwerken we in een strategie op maat, zodat u precies weet wat voor uw onderneming het belangrijkst is. Heeft u voorafgaand al een bepaald ICT vraagstuk liggen? Laat het ons weten, dan kijken onze experts daar eerst naar.

ICT oplossingen Dordrecht

Bij CT-Groep richten we ons op ondernemers in het MKB en instellingen. We ondersteunen uw onderneming op het gebied van uiteenlopende ICT vraagstukken, en lossen deze direct slim en efficiënt op. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we op een persoonlijke en betrokken manier te werk gaan. We helpen uw onderneming graag groeien! Dit doen we aan de hand van uw wensen en behoefte. Onze specialisten passen zich naar uw uitdagingen aan, zodat we op korte of lange termijn samen mooie resultaten kunnen realiseren. Loopt u tussentijds tegen een specifiek ICT vraagstuk aan? Twijfel dan niet om dit aan te geven bij onze specialisten. Zij staan iedere dag voor u klaar als sparringpartner!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de verschillende diensten die CT-Groep aanbiedt of wilt u liever een gesprek met één van onze experts? Neem dan contact met ons op! We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf op het gebied van netwerkomgevingen. U bereikt ons op werkdagen van maandag tot en met vrijdag via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Wilt u liever op locatie afspreken? Geen probleem! Neem vooraf even contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor uw ICT infrastructuur

 • Gegarandeerd een veilige ICT-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij werken

Naast Rotterdam bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen in Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Gouda en Utrecht actief.

Vrijblijvende informatie

ICT uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ICT-omgeving? Dan is ICT systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES