ICT bedrijf

ICT Amsterdam

ICT bedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf Amsterdam dat al uw zorgen omtrent uw netwerkomgeving uit handen neemt? CT-Groep helpt u graag verder met behulp van vooruitstrevende technieken en een persoonlijke aanpak. Met de jarenlange ervaring van onze experts optimaliseren we uw bedrijfsprocessen snel en vakkundig!

ICT beheer uitbesteden

Uw ICT uitbesteden in Amsterdam? Als onderneming weet u dat een veilige netwerkomgeving essentieel is op de werkvloer. Door de huidige technologische ontwikkelingen wordt er steeds vaker een brede kennis vereist op meerdere facetten binnen de ICT. De vraagstukken rondom netwerkomgevingen worden steeds complexer, waardoor veel ondernemingen ervoor kiezen hun ICT beheer uit te besteden. Zo verkleint u als onderneming de kans op cyberbedreigingen en storingen. Bovendien zorgt u voor een zorgeloze werkomgeving voor al uw medewerkers en wordt de veiligheid op de werkvloer gewaarborgd.

ICT bedrijf Amsterdam

CT-Groep is hét ICT bedrijf in Amsterdam! Onze experts helpen uw onderneming graag aan een goed functionerende netwerkomgeving. We kijken samen met u naar de huidige ICT-omgeving van uw onderneming, en bepalen aan de hand daarvan welke vervolgstappen er nodig zijn. We gaan aan de slag met al uw ICT vraagstukken en lossen deze vervolgens efficiënt en slim op. Door uw ICT beheer uit te besteden, bespaart u veel tijd en geld. Daarnaast heeft u altijd zicht op de gemaakte kosten en komt u bij CT-Groep nooit voor verrassingen te staan.

ICT support Amsterdam

Als u graag uw netwerkomgeving op een persoonlijke en betrokken manier wilt optimaliseren, is CT-Groep hier zeer geschikt voor. Wij helpen u graag verder aan de hand van onze innovatieve werkwijze. Zo richten onze experts zich voornamelijk op ondernemers in het MKB. Door onze expertise en slimme oplossingen te combineren met persoonlijke aandacht, creëren we een advies op maat dat geheel aansluit op uw onderneming. We doorgronden al uw wensen en bepalen aan de hand daarvan hoe we het maximale rendement uit uw bedrijfsprocessen kunnen halen. Vanuit deze analyse zorgen we voor een ICT strategie voor uw onderneming. Heeft u tussentijds vragen of wilt u graag sparren over een specifieke situatie binnen uw huidige ICT-omgeving met één van onze specialisten? Dat kan! Bij CT-Groep staan we altijd voor u klaar.

Neem contact met ons op

We vinden het belangrijk dat u altijd terecht kunt bij één van onze experts. Heeft u daarom nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten op de website? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Op werkdagen zijn we van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website van ICT Amsterdam. Wenst u liever bij ons op kantoor af te spreken? Geen probleem. Maak dan even van tevoren een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor uw ICT infrastructuur

 • Gegarandeerd een veilige ICT-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij werken

Naast Amsterdam bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Gouda, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer actief.

Vrijblijvende informatie

ICT uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ICT-omgeving? Dan is ICT systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES