ICT bedrijf

ICT Rotterdam

ICT bedrijf Rotterdam

Wilt u dat alle bedrijfsprocessen binnen uw onderneming zo optimaal mogelijk verlopen? Dan bent u op zoek naar een ICT bedrijf in Rotterdam. CT-Groep helpt u graag verder met een goed functionerende netwerkomgeving! Met de kennis en expertise van onze experts nemen we al uw ICT zorgen uit handen. We noemen ons niet voor niets hét ICT bedrijf Rotterdam.

Netwerkbeheer Rotterdam uitbesteden

Steeds meer bedrijven kampen met complexe ICT vraagstukken. Dit komt voornamelijk omdat we te maken hebben met diverse technologische ontwikkelingen. Om deze vraagstukken op te lossen, is er een brede kennis en vaak jarenlange ervaring nodig op meerdere facetten binnen het ICT vakgebied. Om die reden kiezen veel ondernemingen voor ICT beheer om zo hun netwerkbeheer uit handen te geven. CT-Groep is dé ICT dienstverlener in Rotterdam. Wij monitoren en analyseren uw ICT-omgeving dagelijks, waardoor de kans op cyberbedreigingen en storingen afneemt. We creëren een zorgeloze en veilige werkomgeving voor al uw medewerkers!

ICT consultancy Rotterdam

De experts van CT-Groep zetten zich iedere dag in om het maximale rendement uit uw bedrijfsprocessen te halen. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om te werken in een goed functionerende netwerkomgeving. Wanneer u besluit om uw ICT-omgeving uit handen te geven, kijken we graag eerst samen met u naar de huidige netwerkomgeving binnen uw onderneming. Vanuit dat vertrekpunt beslissen onze experts welke vervolgstappen er nodig zijn. Mocht u specifieke ICT vraagstukken hebben, dan lossen we deze direct slim en efficiënt op.

ICT oplossingen Rotterdam

Als u op zoek bent naar ICT ondersteuning Rotterdam, dan bent u bij CT-Groep aan het juiste adres! CT-Groep richt zich voornamelijk op ondernemers in het MKB en instellingen. Wij zetten ons iedere dag in om de netwerkomgeving van uw onderneming op een persoonlijke en betrokken manier te optimaliseren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om uw onderneming te laten groeien. De experts van CT-Groep passen zich daarom graag aan uw uitdagingen aan, zodat wij op korte of lange termijn al uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Dit doen we aan de hand van uw behoefte en wensen. Vanuit dat punt stellen we een strategie op die geheel aansluit op uw onderneming. Heeft u een specifieke vraag of loopt u tegen een bepaalde situatie aan? U heeft dan uiteraard de mogelijkheid om contact met ons op te nemen! Wij staan altijd klaar om met u te sparren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over één van onze diensten op de website of wilt u graag een expert van ons ICT bedrijf spreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon, e-mail of het contactformulier dat u op onze website kunt vinden. Heeft het uw voorkeur om op kantoor af te spreken? Ook dat is mogelijk bij CT-Groep. Laat het ons even van tevoren weten, dan zorgen wij ervoor dat de juiste experts voor u klaar staan.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor uw ICT infrastructuur

 • Gegarandeerd een veilige ICT-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij werken

Naast Rotterdam bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen in Amsterdam, Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Gouda en Utrecht actief.

Vrijblijvende informatie

ICT uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ICT-omgeving? Dan is ICT systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES