Diensten en oplossingen

Clouddiensten

Gebruik maken van een clouddienst?

Creëer een goed functionerende werkomgeving binnen uw bedrijf en krijg altijd en overal toegang tot belangrijke bestanden. Met behulp van een clouddienst zijn er een groot aantal technologische services en resources via het internet beschikbaar. Niet vanaf een bedrijfseigen PC en besturingssysteem, maar via externe servers en systemen. Deze worden beheerd door een cloud service provider. Met de jarenlange ervaring en kennis van onze medewerkers is CT-Groep dé cloud specialist voor uw midden- of kleinbedrijf.

Altijd toegankelijk, schaalbaar en innovatief

Clouddiensten zijn steeds belangrijker voor bedrijven. Doordat bedrijfsapplicaties en gegevens altijd binnen handbereik zijn, kunnen medewerkers op verschillende locaties werken. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de flexibiliteit van personeel, maar zorgt er ook voor dat samenwerken nog eenvoudiger wordt. Heeft u een bedrijf dat blijft doorgroeien? Met een clouddienst kunt u altijd gemakkelijk op- of afschalen. Bespaar daarom tijd en geef het beheer, de beveiliging en updates van de infrastructuur uit handen! CT-Groep biedt u graag clouddiensten aan met de nieuwste technologische mogelijkheden.

Bespaar tijd en geld

Bij CT-Groep zijn we verantwoordelijk voor het onderhoud en de beveiliging van de infrastructuur van bedrijven. Dit betekent dat wij ons buigen over updates en beveiligingpatches. Dat bespaart ondernemers veel tijd. Daarnaast is het ook niet meer noodzakelijk om in duur apparatuur te investeren. Zo kunnen bedrijven zelf beslissen wat ze gebruiken en dat bespaart naast tijd, ook ontzettend veel bijkomende kosten. Bij CT-Groep stellen we u hier graag voorafgaand van op de hoogte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Cloud oplossingen van CT-Groep

Wilt u als ondernemer graag gebruik maken van een clouddienst? Bij CT-Groep bieden we cloud oplossingen aan voor bedrijven die hun netwerkomgeving willen optimaliseren. Onze experts combineren hun ervaring en expertise met persoonlijke aandacht om u zo te voorzien van het allerbeste advies. Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op! We zijn iedere werkdag tussen 8:00 en 17:00 bereikbaar via ons telefoonnummer 31[0]180 593 774 en per mail info@ct-groep.com. We horen graag van u!

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor clouddiensten

 • Gegarandeerd een veilige ict-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij als cloudbeheerder werken

We zijn zelf gevestigd in Capelle aan den IJssel. Vanuit hier bedienen wij onze klanten door heel Nederland. Zo zijn we onder anderen actief als cloudbeheerder in AmsterdamDen HaagGoudaRotterdam en Utrecht actief.

Vrijblijvende informatie

Clouddiensten van CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ict-omgeving? Dan is it systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES