ICT bedrijf

ICT Delft

ICT Delft

Bent u op zoek naar een geschikte ICT partner die uw onderneming ondersteuning aanbiedt op het gebied van netwerkomgevingen en u helpt met het oplossen van al uw ICT vraagstukken? Dan bent u bij CT-Groep aan het juiste adres! Onze ervaren ICT professionals in Delft staan voor u klaar en bieden hulp en ondersteuning bij al uw ICT vraagstukken.

ICT Delft uitbesteden

Bij CT-Groep doen we er alles aan om uw netwerkomgeving te verbeteren en daarmee uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Echter, door de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën krijgen ondernemers steeds vaker te maken met complexe ICT vraagstukken. Het oplossen van deze vraagstukken vraagt jarenlange ervaring en een brede kennis van specialisten. CT-Groep is uw partner wat betreft ICT automatisering in Delft en omstreken! CT-Groep is een ervaren ICT bedrijf dat u graag ondersteuning biedt bij al uw lopende en toekomstige projecten.

ICT consultancy Delft

We helpen uw onderneming graag het maximale rendement te halen uit al uw bedrijfsprocessen. Een goed functionerende netwerkomgeving helpt uw onderneming verder. Door uw ICT beheer uit handen te geven, heeft u meer tijd over voor andere zaken. Naast tijd bespaart het u ook geld. Bij ICT bedrijf Delft voorkomen we problemen door uw huidige ICT omgeving te analyseren. Vervolgens stellen onze specialisten een strategie op maat samen. Onze ICT consultants zorgen dat deze strategie precies aansluit op uw wensen. Zo helpen we uw onderneming graag groeien! Zoekt u een oplossing voor een ICT vraagstuk waar u op dit moment mee zit? Laat het ons weten, dan kijken onze experts daar eerst naar.

ICT oplossingen Delft

ICT bedrijf Delft focust zich voornamelijk op het ICT en systeembeheer MKB en organisaties. Als ondernemer wilt u natuurlijk graag ondernemen zonder u zorgen te maken over de veiligheid van de netwerkomgeving van uw bedrijf. Onze ICT specialisten bieden ondernemers ondersteuning bij complexe ICT vraagstukken en lossen deze snel en efficiënt op. Zo leveren de ICT professionals van CT-Groep maatwerk op het gebied van netwerkbeheer en haalt u het maximale rendement uit al uw bedrijfsprocessen!

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd hoe CT-Groep uw onderneming verder kan helpen op het gebied van netwerkbeheer of wilt u graag met ons kennismaken? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie en advies! Samen met u kijken we graag verder naar alle mogelijkheden binnen uw onderneming op het gebied van uw ICT omgeving. U bereikt ons op werkdagen van maandag tot en met vrijdag via ons telefoonnummer, e-mail of het contactformulier dat u op onze website terugvindt. Spreekt u liever met één van onze specialisten af op locatie? Geen probleem! Geef het van tevoren even door, dan zorgen we dat de koffie klaar staat.

Daarom kiest u voor CT-Groep

Betrouwbare partner voor uw ICT infrastructuur

 • Gegarandeerd een veilige ICT-omgeving

  Naast een veilige ICT-omgeving zorgen we ook voor een fijne werkomgeving

 • clouds-4457_d5542600-b7b1-4580-98ab-746ad7a032fa

  Branchespecifieke oplossingen

  Voor iedere branche hebben wij oplossingen op maat of best practices

 • timekeeping-5901_5329fe42-c6a6-4dde-bf82-cc5387ef3701

  Optimale bereikbaarheid

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en in de avonduren

 • Proactieve aanpak

  We zorgen ervoor dat u ook in de toekomst efficiënt kunt blijven werken

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447

  Schaalbaar

  De capaciteit is eenvoudig op te schalen of terug te brengen naar uw behoefte en gebruik

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Persoonlijk advies

  U krijgt van ons altijd een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie om samen met u de juiste keuze te kunnen maken

Waar wij werken

Naast Rotterdam bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen in Amsterdam, Barendrecht, Den Haag, Gouda, Utrecht en Zoetermeer actief.

Vrijblijvende informatie

ICT uitbesteden bij CT-Groep?

Wilt u ook werken in een zorgeloze ICT-omgeving? Dan is ICT systeembeheer van CT-Groep echt iets voor uw onderneming.
Neem nu contact met ons op.
We kunnen u dan advies op maat geven want ieder bedrijf heeft andere behoeftes.
Bel naar +31 (0)180 593 774 of stuur een e-mail.

REFERENTIES